Lavanille

Badrumslampa mässing

Snygga lampor i mässing till badrummet

Badrumslampa mässing

Lägg energi på att välja rätt lampor till badrummet. En badrumslampa mässing måste uppfylla en rad krav som säkerhet, funktion och självklar elegans. Det ska också vara tillräckligt ljust och ge en trivsam och varm känsla. I ett badrum behövs flera olika badrumslampor som exempelvis vägglampa, takbelysning och spegelbelysning. Hos La Vanille hittar du ett brett utbud av väldesignade och funktionella mässingsfärgade badrumslampor från ledande belysningsföretag som Belid, Aneta Belysning, Globen Lighting och PR Home.

Stort utbud av moderna badrumslampor

Det är viktigt att badrumslamporna har rätt IP-klassning för att vara godkända att användas i ett bad och våtutrymme. Det finns IP klass 21 och IP klass 44. Lampor med IP klass 21 kan användas ovanför badrumsspegeln och i tak medan lampor nära dusch måste ha IP klass 44. Är du tveksam på de olika IP klasserna är det bäst att konsultera en elektriker för rådgivning. Observera att badrumsarmaturer med fast installation alltid måste installeras av en elektriker. I vårt sortiment hittar många olika varianter alltifrån plafonder i modern stil och gammeldags stil, klassiska lampetter av olika slag, lampetter med tillhörande lampskärm och hängande taklampor. En favorit hos oss är plafonden Juni i vitt glas med en frostad finish och fina detaljer i mässingsfinish. Badrumsarmaturen är formgiven av Patrick Hall för det svenska belysningsföretaget Globen Lighting. Plafonden har en skön gammeldags design och passar särskilt bra i ett litet badrum. Söker du en plafond som ger ett bra allmänljus i rummet i badrummet  föreslår vi serien Napoli från Aneta Belysning. Badrumslampan har IP klass 44 och är gjord i metall med en elegant antik finish och glaskupa med textur.

Att kunna justera eller dimra dina badrumslampor är viktigt för att uppnå en trevlig och bra ljussättning. Komplettera dina mässingsfärgade badrumslampor med praktiska LED-lampor som ger mycket ljus och är energieffektiva. I vårt sortiment finner du också ljuskällor som går att dimra utan att behöva göra en elinstallation av en dimmer i badrummet. Vi har flera olika modeller av ljuskällor med 3-stegsdimmer som gör att du lätt kan ändra ljusstyrkan efter dina önskemål. Det enda du behöver göra är att klicka på badrumslampans strömbrytare. Hos oss handlar du vackra mässingsfärgade badrumslampor smidigt, tryggt och enkelt som vi levererar direkt hem till dig. Är du osäker på vilken badrumslampa du ska välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du vet väl om att du har 30 dagars ångerrätt när du handlar hos oss och vi bjuder dessutom på frakten när du handlar för över 500 kr!

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille