Lavanille

Bordslampa svart

En bordslampa passar fint på ett sidobord eller på en fönsterbräda

Bordslampa svart

Bordslampor är viktiga inredningsdetaljer som skapar en härlig och mysig stämning i hemmet. Man brukar rekommendera mellan fem till sju ljuskällor i ett rum. En bordsarmatur är lättplacerad och passar fint på ett sidobord, i en hylla, på en byrå eller på fönsterbrädan. Med en svart bordslampa är det enkelt att ge liv åt möbleringen och skapa ett rum med karaktär. Om armaturen har en lampskärm är det lätt att byta den till en annan färg, mönster eller kanske bara placera en stor dekorativ ljuskälla i lampan.  En svart lampa med en rå finish ihop med en intressant design skapar en spännande effekt och blir ett vackert blickfång i rummet.

Bordslampor skapar stämning och mjuka behagliga ljuspunkter i rummet.

Svarta bordslampor tar för sig och har ett brett användningsområde då färgen är klassisk och tidlös. Ett par stycken lampor i varje rum skapar ett inbjudande sken och lyser upp rummet på ett vackert sätt. Vi har många svarta bordarmaturer i olika material och utföranden som kommer att pryda ditt hem. En svart bordslampa i metall ger en modern känsla till heminredningen. I ett sovrum eller i ett vardagsrum är det fint med svart belysning då det blir en fin kontrastfärg för att bryta av till övrig inredning.

En väl vald bordslampa ger rummet en fin karaktär

Vi erbjuder ett stort sortiment av svarta bordslampor i olika material och storlekar som du kan behålla länga i ditt hem under mycket lång tid och som skapar en mysig stämning och personlighet. En särskilt omtyckt svart lampa är Cato som kommer från vårt svenska varumärke Belid. En snygg svart läslampa med karaktär som passar perfekt på ett skrivbord. Från Watt & Veke hittar du många väldesignade armaturer i olika material och former. En svart ljuskälla som vi tycker väldigt mycket om är Hikona som kommer från det danska varumärket Lene Bjerre. Det är en snygg svart belysning i glas och järn som är väldesignad och funktionell. Välkommen att utforska vårt stora sortiment och hitta den perfekta svarta bordslampan. Vi hoppas att du hittar en snygg svart bordslampa hos La Vanille.