Lavanille

Fönsterlampa blå

Skapa trivsel med fina fönsterlampor

Fönsterlampa blå

Rätt belysning är en viktig del i inredningen. Lampor är ett måste för att skapa trivsel i bostaden och med punktbelysning skapar du en ombonad och härlig känsla i rummet. Fönsterlampor är perfekta att använda för att lysa upp punktvis och skapa mysiga ljuspunkter i rummet. Våra fönsterlampor finns i en mängd olika utföranden, storlekar och prisklasser. Hos oss hittar du kända och populära varumärken som Ebb & Flow, Oriva, PR Home, Aneta Belysning och Belid.

Lys upp mörkret med en vacker och dekorativ fönsterlampa

Hos oss kan du botanisera bland traditionella, klassiska och trendiga fönsterlampor. Söker du en modern blå fönsterlampa rekommenderar vi serien Picasso från Belid. Picasso är en fin lampa som är perfekt att hänga i fönstret. Den är gjord i duvblå metall och har en tidlös design. Samtliga av Belids armaturer tillverkas i deras egen fabrik i Varberg och de välkända för sina kvalitetslampor som ger en underbar ljusuppleveles. I denna kategori hittar du blå fönsterlampor i många olika material. En blå fönsterlampa i glas lyfter vilket rum som helst och passar i de flesta inredningar. Från vårt danska varumärke Ebb & Flow hittar du ett stort utbud av väldesignade blå fönsterlampor i glas med fina metalldetaljer. Fönsterbelysning skapar en härlig stämning året runt och passar i både hem och offentlig miljö. Ming Mey är en fin serie av fönsterlampor i blått porslin som är inspirerade av kinesiskt porslin. En vacker fönsterlampa blå som skapar fina inredningsmöjligheter och är fin ihop med en vacker ljuskälla.

En fönsterpendel är lätt att flytta runt och under vår och sommar gör sig en blå fönsterlampa särskilt bra i inredningen. Du kan välja mellan olika härliga blå nyanser alltifrån ljus turkosblå till mörkaste blå. När du handlar av oss har du alltid 30 dagars ångerrätt och vi erbjuder snabba leveranser och fraktfritt över 500 kronor. 

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille