Lavanille

Fönsterlampa glas

Fönsterlampor i glas

Fönsterlampa glas

Till hösten och vintern när skymningen kommer allt tidigare då är det särskilt viktigt att belysa hemmet mer. Med olika slags belysning kan du skapa olika effekter och sinnesstämningar i rummet. Fönsterlampor glas är perfekta att använda när man dels vill lysa upp tomma och mörka fönster, dels lysa upp mörka hörn runt exempelvis en soffa, fåtölj eller en köksö. Fönsterbelysning finns i en mängd olika storlekar och genom att välja rätt storlek på fönsterlampan i glas får man till den rätta belysningen i rummet.

Inred ditt hem med vackra fönsterlampor som lyser upp i mörkret

Hos La Vanille hittar du ett stort axplock av snygga fönsterlampor i olika material, stilar, färgnyanser, prislägen och storlekar. Här kan du välja mellan olika kända varumärken som Ebb & Flow, PR Home, Globen Lighting, Aneta Belysning, House Doctor, Nordal och många fler.

En fönsterlampa i glas skapar ljus och rymd och skapar en härlig ljusspridning i rummet. Fönsterlamporna finns i klart glas, färgat glas, opalvitt glas, räfflat glas, kristallglas och handslipat glas. Om fönsterbrädan inte är nog bred för att få plats med en liten bordslampa eller lampfot är hängande fönsterpendlar ett bra val. En vacker lampmodell är skomakarlampan August i grönt glas med snyggt mässingsupphäng. Skomakarlampans typiska skärm och det fina lampupphänget blir en fin detalj i fönstret samtidigt som den sprider ett mysigt sken. Söker du en elegant designerlampa i glas föreslår vi att du kikar på fönsterlamporna i glas från Ebb & Flow. Fönsterpendlarna är tillverkade av munblåst glas och ger uttryck för ett fantastiskt hantverk med trendig elegans. Ebb & Flow är ett danskt designerföretag som har tillverkat och designat lampor i mer än 20 år.

I ett rum är det skönt att kunna justera ljuset och därför är en dimmer bra att komplettera med. Genom att reglera ljuset på de olika armaturerna i rummet skapar man en levande och behaglig belysning. Välkommen att inspireras av vårt breda utbud av belysning och hitta din perfekta fönsterlampa i glas.

 Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille