Lavanille

​Fönsterlampa grön

Fönsterlampor sprider ett fint ljus och ramar in ditt fönster

Fönsterlampa grön

Ett tomt fönster piffas lätt upp med en vacker grön fönsterlampa. Utöver att fönsterlampan ger ett mjukt och välkomnande ljus i ditt fönster är den också en fin detalj från utsidan. Har du ett stort fönster kan det vara fint att placera flera gröna fönsterlampor i rad. Vi erbjuder ett stort och spännande utbud av snygg fönsterbelysning från många kända belysningsföretag som PR Home, Oriva. Ebb & Flow, Aneta Belysning med flera.

En snygg fönsterlampa ramar in ditt fönster och skapar en ombonad känsla i rummet

En snygga grön fönsterlampa ger många inredningsmöjligheter i din bostad. Förutom att placera de i ett fönster kan du också hänga flera stycken över en köksö eller över en arbetsbänk i köket. Letar du efter en ny grön fönsterpendel med en härlig romantisk attityd till din bostad rekommenderar vi lampan Wells. Fönsterlampan tillhör en ny kollektion av lampor med en design av en blomma och som finns tillgänglig i flera härliga kulörer som grön, rosa, vit och svart. Samtliga fönsterlampor har en dekorativ guldig insida och ger ett underbart varmt ljus. Var och en av fönsterlamporna är tillverkade för hand. Från samma varumärke hittar du också den populära skomakarlampan August. Fönsterlampan är gjord av grönt glas och takupphänget är i fin mässingsfinish. En idealisk fönsterpendel i ett fönster eller över en köksö.

Söker du en liten ljusgrön fönsterlampa föreslår vi Orivas nya kollektion Candy som är en lampa i laserskuren metall som sprider ett härligt ljus. Vill du kunna reglera och ändra ljuset på fönsterlamporna kan du komplettera med en praktisk dimmer. I vårt sortiment hittar du flera smarta plug-in dimrar som är jordade. Glöm inte heller att köpa till en hållbar LED ljuskälla som är både snygg och funktionell. Hos oss hittar du ett brett utbud av LED-ljuskällor från Star Trading. Ljuskällorna finns i många olika storlekar, utföranden och prisklasser.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille