Lavanille

Fönsterlampa vit

Med vackra fönsterlampor skapar du stämningsfull belysning

Fönsterlampa vit

Fönsterbelysning finns i många varianter och kan brukas på många olika ställen i hemmet. Vita fönsterlampor finns i många olika utföranden och storlekar. Behovet av en fin fönsterlampa är kanske särskilt stort till den mörka årstiden och efter jul. Snygga vita fönsterlampor är vackra blickfång i rummet och de kompletterar den övriga belysningen fint i rummet. Hos La Vanille hittar du en rad kända varumärken som Belid, PR Home, Agneta Belysning, Oriva, Globen Lighting, House Doctor, Nordal med flera.

Från vårt svenska varumärke PR Home hittar du en rad moderna och klassiska lampor. Serien Ashby är en stor favorit som finns i en rad olika färgställningar. Lampan är i vit metall med fina detaljer i trä som mjukar upp på ett fint sätt. Vill du inte köpa en komplett vit fönsterlampa kan du endast köpa en stor vacker ljuskälla och sedan komplettera med ett snyggt takupphänge. Vi har många olika takupphängen att välja mellan från dels Star Trading och även PR Home. Märket Belid har en rad olika designlampor som är fina att ha hängandes i fönstret. Deras mindre pendlar fungerar fint att hänga i par eller flera stycken i ett kluster, som skapar en spännande effekt. Belid har sin egen tillverkning och produktion i Varberg och är välkända för sina kvalitetslampor med bästa ljusupplevelse. En fönsterlampa vit som passar i alla inredningar är en sekelskiftsinspirerad liten lampa i skomakardesign från serien Cobbler.

Hos La Vanille hittar du en stor variation på dekorativa fönsterlampor

Vill du kunna justera ljusstyrkan rekommenderar vi att du köper till en dimmer. PR Home har flera praktiska plug-in dimrar som är jordade och passar utmärkt till den vita fönsterlampan. Behöver du även komplettera med extra grenuttag har samma märke flera varianter att välja mellan. Grenuttagen finns med både två och tre uttag.

Letar du efter snygga golvlampor, taklampor, väggbelysning eller lampor för utomhus hittar du allt från klassisk till modern design. Söker du efter taklampor med karaktär, tidlösa och funktionella golvlampor eller väldesignade vita fönsterlampor finns många alternativ hos La Vanille. Låt dig inspireras av vårt stora utbud av fönsterlampor, inredning och möbler.