Lavanille

Inredning från Lene Bjerre

Inred ditt hem med vacker inredning i skandinavisk design.

Lene Bjerres nya vår kollektion kännetecknas av de mest bedårande, ljusa och somriga färger som korall, rosa, blåa nyanser med kontraster av vitt och grönt som ger en unik känsla av sol, strand och lata dagar i trädgården. Material som bambu, metall och linne utgör den största trenden tillsammans med mönstrade keramikföremål och glasmosaik. Stilen är tidlös och klassisk kombinerat med en vacker formgivning och kunnigt hantverk. I vårt sortiment av produkter hittar du ett stort utbud av Lene Bjerres lampor, ljusstakar, lyktor, möbler och mycket mer. Nedan har vi valt ut några av våra favoriter från vårt danska varumärke Lene Bjerre.

Lindsey är en otroligt stilig takkrona som är gjord av järn med en elegant guldfärgad finish. Med sina 6st stycken ljuskällor sprider den ett stämningsfullt och vackert ljus och blir garanterat en iögonfallande detalj varhelst den placeras! Ännu en vacker takkrona är Shea som är en unik pjäs gjord av havsskal och järn med en vacker guldfinish. Lene Bjerres utbud innefattar inte bara belysning och inredning utan även möbler med snygg design och hög kvalitet. Låt dig inspireras av allt från smarta och praktiska byråar till soffbord, pallar, sidobord och speglar. Depot är en serie med möbler i järn som har en industriell design och som finns i allt från soffbord, soffor, bokhyllor till stolar.

Oavsett om det är sommar eller vinter, finns det något mysigare än en stor grupp av lyktor som sprider ett stämningsfullt ljus? Lyktor med brinnande ljus är det bästa sättet att skapa en härlig och fin stämning på din balkong, i vardagsrummet eller någon annanstans i ditt hem. Dante ljuslykta finns i flera olika färger och sprider ett vackert och stämningsfullt sken när den är tänd. Hämta inspiration av ett stort utbud av lyktor, ljusstakar, lampor, kuddar, plädar och många andra fina inredningsdetaljer med vacker design från Lene Bjerre hos La Vanille online!