Lavanille

​Julstjärna rotting

Skapa en ombonad julkänsla med julstjärnor i rotting

Julstjärna rotting

Med vackra adventsljusstjärnor i rotting skapar du en ombonad och mysig julkänsla i hemmet. Hos La Vanille hittar du ett utbud av snygga julstjärnor i rotting i vackra färger och storlekar från välkända belysningsföretag som PR Home, Watt & Veke, House Doctor och Star Trading.

Skapa en ombonad känsla med handgjorda julstjärnor

På senare tid har naturmaterial som rotting blivit populärt att använda till olika former av julbelysning. Handgjorda Julstjärnor i rotting ser man mycket av i den skandinaviska inredningen och de finns i många olika utföranden som flätade, runda och stjärnformade. En handgjord klassisk julstjärna i rotting är Gloria som har en vacker flätad design och skapa ett mjukt sken och en naturlig julstämning. Julstjärnan i rotting som är en storsäljare varje jul är serien Anna som är handgjord i naturmaterial och finns i flera fina färger som natur, vit, svart och grönt. Den julstjärnan i rotting kan användas antingen hängandes eller som julgransstjärna. Den är fin i fönstret då den är lika fin från båda håll.

En julstjärna rotting kan användas på flera sätt. Antingen kan du hänga den i fönstret med en dekorativ ljuskälla eller så kan du ställa den på golvet lutandes mot en vägg eller varför inte på ett sidobord. Våra adventsstjärnor finns i många oliks storlekar och smakar. Du hittar naturligtvis de klassiska färgerna rött, vitt, grönt, natur samt färgstarka nyanser som orange, lila, guld, silver och rosa. Du hittar också julstjärnor i många olika material som rotting, metall, papper, plåt och sammet. Vi hoppas att du kommer hitta något som faller dig i smaken och som du kan ha glädje av under många år framöver. I denna kategori hittar du julbelysning med hög kvalitet som sprider härlig julstämning och som är så fina att du kan de framme under resten om året. Kika igenom vårt gedigna utbud och hitta just dina favoritprodukter.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille