Lavanille

Julstjärna trä

Vackra julstjärnor i trä

Julstjärna trä

Det finns nog inget som höjer mysfaktorn till jul lika mycket som vackra adventsstjärnor och en julstjärna i trä. Letar du efter en stor julstjärna i trä att hänga i fönstret lovar vi att du har kommit rätt. Hos La Vanille hittar du ett brett utbud av vacker julbelysning från kända varumärken som skapar den perfekta julstämningen i hemmet.

Pynta ditt hem med vackra julstjärnor

Om du har stora glaspartier räcker det oftast med en stor julstjärna i trä som hänger för sig själv och lyfter fönstret. Julstjärnan trä är i sig en vacker prydnad så du behöver knappt några andra juldekorationer i fönstret. I denna kategori hittar du adventsstjärnor på fot eller som du kan ha hängandes. Serien Lysekil är populära julstjärnor i trä som du antingen kan ha ståendes i ett fönster, i en bokhylla eller på sidobord. Du kan även sätta din prägel på Lysekil genom att matcha den med en droppformad, klotformad eller tubformad ljuskälla beroende på vad du bäst tycker om. Söker du en fin julstjärna i trä som skapar en fin känsla till dina övriga julprydnader tipsar vi om Farm från PR Home. Farm är en vacker stjärna i trä med snygga moderna metalldetaljer. Med sin stilrena form skapar den både trivsel och julstämning.

Våra julstjärnor i trä finns i många fina jordfärger som brunt, beige, svart, grått och vitt. Färger som passar perfekt till alla möjliga färger och som är lätta att sätta samman med övriga juldekorationer. Våra adventsstjärnor med dels med sladd dels utan sladd. Vill du köpa till ett sladdställ hittar du många snygga och prisvärda produkter hos Star Trading. Hos oss handlar du högkvalitativ julbelysning som passar både den moderna, trendiga, klassiska, industriella och minimalistiska stilen. Du handlar bekvämt och smidigt online och vi erbjuder snabba leveranser och säkra betalningslösningar med Klarna. Är du på jakt efter en adventsstjärna trä, unika julstjärnor i trä, adventsljusstakar och juldekorationer, finns många alternativ hos La Vanille.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille