Lavanille

Kökslampa glas

Kökslampor i glas som sprider ett behagligt ljus

Kökslampa glas

Belysning har en väsentlig betydelse för funktion och atmosfär i hemmet. I köket behövs både arbetsljus, punktbelysning och stämningsbelysning. I köket lagar vi inte enbart mat utan vi umgås med familj och vänner, gör läxor, läser tidningar och äter. Av den anledningen behövs belysning som passar för samtliga av dessa funktioner.

Stort sortiment av kökslampor från välkända varumärken

Vi har en stor och fin blandning av köksbelysning från ledande varumärken. Det är inte alltid lätta att finna den perfekta kökslampan i glas och därför har vi valt att tillhandahålla ett stort och varierat utbud av snygga kökslampor. Vårt utbud utökas kontinuerligt och besök gärna vår hemsida ofta för att ta del av alla snygga lampnyheter. Här hittar du inredningsföretag som Belid, Ebb & Flow, Aneta Belysning, PR Home, Globen Lighting, Oriva, Lene Bjerre, House Doctor, Herstal med flera. En av våra mest uppskattade och populära kökslampor i glas är serien Ritz. Kökslampans design är gjord av Tess Palm för det svenska belysningsföretaget Globen Lighting. Ritz är tillverkad av glas med en svart lamphållare och sladd. En användbar kökspendel som finns i färgerna rosa, amber, rök, vit-mässing, grön, plommon, blå, vit-krom, klar och med vackert slipat glas.

 Oberoende om du är på jakt efter en kökspendel med klassisk design, i glas, i mässing eller någon specifik färgnyans är vi ganska säkra att du kommer hitta kökslampan hos oss. Kom även ihåg att omsorgsfullt välja rätt ljuskälla till din kökslampa i glas. Vi har ljuskällor i olika färger, former, socklar, funktioner, färgtemperatur, ljusflöde, spridningsvinkel, färgåtergivning, ljusstyrka och dimmerkompatibla. Vi samarbetar med Klarna för att du lätt ska kunna handla tryggt, smidigt och enkelt hos oss. Vi erbjuder fri frakt över 500 kronor och öppet köp i 30 dagar. Du kan välja att få ditt paket levererat till ett av Postnords utlämningsställen eller direkt hem till din dörr. 

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille