Lavanille

Kökslampa mässing

En elegant kökslampa med vacker design drar garanterat blickarna till sig

Kökslampa mässing

Köket är enligt många bostadens viktigaste rum. Det är betydelsefullt att man anpassar belysningen till rummet och hur det ser ut. Nästa steg är att ta reda på vilka ställen i köket som behöver extra mycket ljus och var behöver man ha ett mjukare och varmare ljus. En tumregel är att välja ett varmare ljus för stämningsbelysning och ett kallare ljus för arbetsbelysning med en färgtemperatur på cirka 4000 kelvin. Hos oss kan du välja mellan högkvalitativa kökslampor i en rad olika färger, storlekar, material, kulörer och prisklasser.

Stort utbud av kökslampor till matbordet och köksön

Hos La Vanille erbjuder ett stort och varierat utbud av snygga köksbelysning. Här kan du botanisera bland bådadera designlampor med vackra och funktionella egenskaper. Allt för att du ska hitta den perfekta kökslampan till ditt hem. I vårt urval av varor hittar du den populära Gloria från Belid. En elegant kökslampa i mässing med vacker design som garanterat leder blickarna uppåt. Kökslampans fem ljuskällor sprider ett bra ljus och den gör sig fint över middagsbordet. Likaså passar små kökslampor i mässing fint att hänga i en lång rad över matbordet. Watt & Vekes kökspendel Debbie passar bra att hänga i en trio över en köksö eller arbetsbänk. Till köksfönstren är det trivsamt att hänga en liten mindre kökslampa i mässing som ger ett fint och ombonat sken både inomhus och utomhus. Önskar du komplettera med stämningsbelysning är det fint att placera en liten bordslampa på fönsterbrädet eller på middagsbordet.

Vi är en lampaffär online som alltid är öppen när du söker inspiration. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av taklampor, vägglampor, takplafonder, badrumslampor, kristallkronor, lampfötter, lampskärmar, golvlampor, barnlampor, bordslampor, solcellslampor, Ljuskällor, dekorationsbelysning, ljusslingor, julbelysning och lamptillbehör. Här kan du exempelvis beställa Lene Bjerres välkända takkrona Divine, House Doctors tidlösa DIY takkrona eller klassiska kökslampan Primus från vårt svenska varumärke Belid. Vi hoppas att du hittar en kökslampa mässing i vår belysningskategori.