Lavanille

​Kökslampa metall

Skapa karaktär och personlighet i köket med snygga lampor

Kökslampa metall

Söker du en snygg och väldesignad kökslampa med bra kvalitet och pris? Då har du kommit rätt. Hos La Vanille finner du ett noga och utvalt sortiment av belysning som passar till hemmets alla rum. Vi samarbetar med välkända designerföretag som Belid, Herstal, Globen Lighting, Karlskrona Lampfabrik, Oriva, PR Home och Aneta Belysning. Vi har många år i branschen och har stor kunskap inom belysning och heminredning.

Med snygga kökslampor skapar du karaktär och personlighet i rummet

Till köket behövs flera olika varianter av lampor för att få en så bra och funktionell belysning i köket. Över ett middagsbord är det vanligt att man hänger en stor kökslampa i metall eftersom den ger en bra spridning av ljuset. Det är också ganska vanligt att hänga flera kökslampor i metall i rad ovanför bordet. Det ger ett dekorativt och intressant intryck i rummet. Det är också ett populärt alternativ att placera dem över en köksö eller arbetsyta. Kökslampan Bowl är en tuff kökspendel som har en mjuk och rund design och lämpar sig fint över en köksö.

Förutom hängandes kökspendlar behövs även snygg stämningsbelysning i köket. Till fönstret kan du om har små fönsterbrädor hänga en liten kökslampa i metall eller placera en liten bordslampa som lyser upp fint. Oavsett vilken stil du letar efter kan du hitta den hos oss. Här hittar du kökslampor i metall i industriell, minimalistisk, retro, tidlös och modern formgivning.

Hos oss hittar du inomhusbelysning, dekorationsbelysning och utomhusbelysning. Låt dig inspireras av snygga solcellslampor, lampor till altanen och ljusslingor. Vi har även exklusiva ljusstakar, ljuslyktor, ljus och andra inredningsdetaljer som skapar hemtrevnad och atmosfär i hemmet. Med vackra kökslampor i metall förhöjer du din inredning och du skapar en fin extra touch till din inredning. Vi hoppas att du hittar en snygg kökslampa i metall i vårt stora sortiment av inomhusbelysning.