Lavanille

Kökslampa svart

Med rätt köksbelysning skapar du både stämning och trivsel i köket

Kökslampa svart

Förnya ditt kök med nya snygga kökslampor. Med rätt belysning i köket skapar du både stämning och trivsel. Hos La Vanille hittar du köksbelysning i alla utföranden och storlekar, alltifrån exklusiva designerlampor till tidlösa klassiker.

Stort utbud av tidlösa kökslampor med modern design

Det är många olika faktorer att ta hänsyn till när du ska välja belysning till köket. Vill du ha bra arbetsbelysning över arbetsbänken rekommenderar vi lampserien Scottsville. En serie med nätta och eleganta svarta kökslampor i pulverlackerad metall som passar överallt. Kökslampan gör sig perfekt över en arbetsbänk och är även snygg att hänga i par. Söker du en snygg retrolampa som passar över middagsbordet och blir ett elegant blickfång i rummet föreslår vi lampan Spoon från Watt & Weke. Kökslampans höjd är hela 58 cm och har en diameter på 150 cm och kommer garanterat dra blickarna till sig. Den ger en bra ljusspridning och härligt ljus tack vare sina tre riktbara lampskärmar. Vill du ha en svart kökslampa med flera ljuskällor tycker vi taklampan Cone är perfekt. Cone är försedd med fem ljuskällor och ger en bra ljusspridning över matbordet. Kökslampans minimalistiska design, gör att den lämpar sig fint i alla inredningar.  

Till dina svarta kökslampor behöver du även ljuskällor med bra kvalitet. Våra LED-ljuskällor från Star Trading finns i en mängd olika storlekar, färger och former. Viktiga ljusbegrepp att känna till när du ska välja rätt Led-ljuskälla är följande: lumen, kelvin, Färgåtergivning och Candela. Lumen Är ett mått på det totala ljusflödet från en lampa, d.v.s. mängden ljus lampan avger i alla riktningar. Lumen är ett mått som mäter det totala ljusflödet på lampan, kelvin anger ljusets färg eller ”färgtemperatur”, färgåtergivning, RA är ett mått hur bra ljuset återger färger. 100 är det högsta möjliga måttet för färgåtergivning, Candela är ett mått som mäter ljusstyrkan i en viss riktning och är mest relevant för riktade ljuskällor. Hos oss kan handla belysning från kända varumärken som Watt & Veke, PR Home, Dyberg-Larsen, Nordal, House Doctor, Oriva med flera. Välkommen att hitta din svarta kökslampa i vår webbutik. Välkommen att hitta en snygg kökslampa svart hos La Vanille!