Lavanille

Kökslampa trä

Skapa en ombonad känsla med kökslampor i trä

Kökslampa trä

Med hjälp av lampor är det lätt att skapa en fin inredning. De sprider inte enbart ljus, utan också vackra detaljer som bidrar till en skön och hemtrevlig atmosfär i hemmet. Kökslampor i trä ger ett ombonat och mjukt intryck och passar perfekt när du vill förnya din inredning. Hos oss hittar du kökspendlar i olika träslag som björk, valnöt, ask, rotting och mangoträ. Vi har märken från en rad kända belysningsförtag och inredningsföretag som Lene Bjerre, House Doctor, Watt & Veke, PR Home, Aneta Belysning, Oriva med flera.

Beställ kökslampor i klassisk design online

I köket bör man fundera lite extra på vilka olika varianter av lampor som man behöver. Det rekommenderas i allmänhet mellan fem och sju ljuskällor i ett normalstort kök. Utbudet av kökslampor i trä är stort och vi har alltifrån moderna, trendiga, klassiska, industriella, retro, minimalistiska till lantliga kökspendlar. En kökslampa i trä som ger ett ombonat intryck i rummet är Wicia. En dekorativ handgjord kökspendel med en trendig och naturlig look och som är formgiven av vårt danska varumärke Lene Bjerre. Kökslampans glödlampa är synlig och vi rekommenderar att du kompletterar med en stor och vacker dekorationsljuskälla. Lene Bjerre är välkända för sina väldesignade lampor i en vacker skandinavisk design. Vi har hela Lene Bjerres utbud av lampor som passar till hemmets alla rum och behov. Vill du ha en tuff kökslampa i trä finns serien Burton som är en lampkollektion av armaturer i mangoträ med snygga ådringar, som gör varje takarmatur unik.

Om du inte vill köpa en komplett kökspendel i trä kan du alltid köpa en takskärm och komplettera med ett snyggt takupphänge. Maja är en väldesignad takskärm i naturmaterialet rotting som ger ditt hem en härlig ombonad känsla. Med en takskärm över matbordet får du en större spridning av ljuset, vilket är både vackert och funktionellt. Söker du taklampor, vägglampor, bordslampor, plafonder, solcellslampor, ljuskällor, lampfötter och lampskärmar utöver det vanliga finns många fina alternativ hos La Vanille. Välkommen att köpa din kökslampa trä hos La Vanille!