Lavanille

Kökslampa vit

Fina kökslampor i vit metall

Kökslampa vit

I köket spenderar man mycket tid och därför är det viktigt att välja rätt belysningen. Man behöver både arbetsbelysning, allmänbelysning och punktbelysning. En vacker kökslampa ger både ljus och livar upp inredningen. Innan du väljer belysning behöver du fundera över var någonstans du behöver bra ljus. Till köket behövs åtminstone fem till åtta ljuskällor om rummet är normalstort. Hos La Vanille hittar du ett brett utbud av olika kökslampor. Välj mellan klassiska lampor, moderna köksarmaturer, lampor med industriell design, retrolampor och designerlampor. En kökslampa vit bör även vara höj och sänkbar för att få så bra ljus som möjligt över matbordet.

Vi har ett stort utbud av klassiska kökslampor i olika stilar och prislägen

Över middagsbordet är det snyggt att placera en stor vit kökslampa som tar för sig. Om du vill kunna justera kökslampans ljus är det bra att satsa på en dimmer. Vi har många snygga dimrar från PR Home och Star Trading. Star Tradings dimrar är en så kallad sladdimmer som du lätt monterar fast på själva sladden. Den passar perfekt till LED-ljuskällor som är dimmerkompatibla. Då fungerar kökslampan som dels bra arbetsbelysning dels som mysbelysning. Serien Volymen från House Doctor är en tuff lampa i järn och aluminium som passar perfekt över matbordet.  Söker du en klassisk vit kökslampa har vi modellen Primus. En klassiker som har funnits med sedan början av 1980-talet. Köksarmaturen är gjord av hög kvalitet i snygg vit metall och är försedd med ett behändigt metallhandtag så att du enkelt kan reglera kökslampans höjd över middagsbordet. Lampan är tillverkad av Belid i Varberg som är välkända för sina väldesignade armaturer.

Genom att välja rätt sorts armaturer till köket blir det trevligare och lättare att laga mat och umgås. Hos oss hittar du ett brett och varierat utbud av väldesignade kökslampor. Här hittar du de populära varumärkena som House Doctor, Belid, Herstal, Oriva, PR Home, Aneta Belysning, Globen Lighting, Nordal och många fler. Du kan välja mellan olika storlekar, material, färger, utföranden och prisklasser. Vi har kökslampor till alla kök och rum! Välkommen att utforska vårt fina utbud av belysning!

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille