Lavanille

​Kristallkrona barock

Kristallkronor i både klassiska och moderna varianter

Kristallkrona barock

Utbudet av kristallkronor i barock stil har ökat mycket under de senaste åren. Idag finns kristallkronorna inte bara i klassiska och traditionella varianter utan du hittar ljuskronor med en modern och trendig touch. Hos La Vanille kan du utforska ljuskronor från ledande varumärken som Aneta Belysning, Oriva, Globen Lighting med flera.

Hitta rätt kristallkrona till ditt hem

Du kan välja mellan många olika storlekar, utföranden och prisklasser. De dyrare varianterna med handslipat glas är givetvis dyrare än en kristallkrona med maskinslipade prismor. En favorit bland våra kristallkronor med barock design är Chateau som är en fantastisk ljuskrona med vackra hängande glasprismor Kristallkronan är tillverkad av metall och glas och har 18 ljuskällor som sprider ett effektfullt ljus. En tjusig ljuskrona som passar bäst i det stora rummet eller i hallen.

Det är viktigt att matcha kristallkronan i barock stil med ljuskällor som är avsedda till dessa armaturer. Hos oss hittar du serien Crystal som ger ett krispigt och koncentrerat ljus och dessutom går att dimra. När du behöver rengöra din kristallkrona barock design är det lättast att börja med att damma av den med en mjuk trasa. För att undvika att ta i glasprismorna eller att skada de kan man använda ett kristallspray från Oriva som är särskilt anpassat till rengöring av kristallföremål. Medlet tar effektivt bort smuts från kristallprismorna. Innan du börjar att rengöra kristallkronan är det viktigt att bryta strömmen och skydda golv med papper. Kristallkronans lamphållare behöver också skyddas med exempelvis plast. Om kristallkronans sladdar är av textil, är gamla och har behov av att bytas ut då ska du inte rengöra. Istället behöver du ta kontakt med en Du behöver då kontakta en kunnig elektriker som ersätter de gamla sladdarna mot nya.

Vi hoppas du hittar något du tycker om i denna kategori. Skulle du ha några funderingar är välkommen att kontakta vår kundtjänst. När du handlar hos oss har du alltid 30 dagars ångerrätt och fraktfritt vid ett köp över 500 kr.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille