Lavanille

Lampor för Uterum

Skapa en ombonad känsla med utomhuslampor

Lampor för Uterum

Nu finns det ett stort sortiment av taklampor för utomhusbruk! Det svenska varumärket PR Home har nyligen lanserat en ny Outdoor-serie avsedda att använda ute, en ny serie som kommer att lyfta begreppet inredning till nya miljöer. Det är samma känsla för trivsel i rummet fast det är ute! Round Outdoor får nu sällskap av Malou och Classic Cylinder som kan hänga ute i alla väder tack vare taksladden Flex Out som är gjord för utomhusbruk.

Två nya taklampor är Jellyfish och Cebu. Dessa två produkter är inspirerade av havets svävande maneter. Med flätat Lampakanay, som är ett ekologiskt material blir de vackra iögonfallande detaljer i inredningen var de än placeras. För att de ska kunna hänga under tak i alla typer av uterum behöver du komplettera med Flex Out takupphänge. Jellyfish finns i tre olika storlekar och Cebu finns i tre storlekar och två olika modeller.

Classic Cylinder är PR Homes mest tidlösa och klassiska taklampa i Outdoorsortimentet. Den är både pampig och elegant på en och samma gång. I klassisk cylinderform skapar den en känsla av vardagsrum utomhus. Denna lampa uterum finns i tre färgnyanser – natur, vit och grå och i två olika storlekar – 35 cm och 50 cm.

För att få ett flexibelt uteljus behövs utomhuskabeln Flex Out. Detta för att du ska kunna vara flexibel i placeringen av lamporna, och inreda ditt uterum som du önskar. Med fuktskyddsklassningen IP 44 och längderna 2,5 meter och 5 meter får du elmatning och takupphänge i ett. Kombinera gärna med snygga stilfulla LED Filament ljuskällor så blir den en garanterad glädjespridare! LED har under de senaste åren utvecklats och blivit otroligt lik den gamla traditionella glödlampan. LED-Filament stavarna ersätter glödtråden och ger ett varmt och mjukt sken. Det är samma känsla men med LED lampans fördelar – lägre energiförbrukning och längre livslängd. Elect, Vintage och Elegance är PR Homes nya LED-lampor som är en ny serie som ersätter de populära lyktlamporna/glödtrådslamorna.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille