Lavanille

​Lampskärm siden

Sidenlampskärmar i en mängd olika färger och storlekar

Lampskärm siden

Med en elegant lampskärm siden skapar du en elegant känsla i ditt hem. Hos La Vanille finner du ett brett utbud av väldesignade skärmar med hög kvalitet från populära varumärken som Watt & Veke, PR Home och Oriva. 

Stort utbud av lampskärmar i olika färgställningar, material och storlekar

Lampskärmarna finns i många olika material, färger och mönster. Skärmarna finns i olika storlekar och med olika skärmfästen. Du kan välja mellan klofäste, E27 ringfäste eller toppringsfäste. Klofäste är ett fäste där skärmen sätts fast med en klämma direkt på ljuskällan. Detta finns mestadels på mindre lampskärmar i siden. E27 ringfäste är ett skärmfäste som man sätter fast på en gängad E27 sockel och som därefter skruvas fast med en skärmring. Detta skärmsfäste används för det mesta till stora kvalitetsskärmar i siden. Ett toppringsfäste är ett fäste som sätts fast med en ring upptill på en E27 eller E14 sockel och som sätts fast under glödlampan. Fästet används till hängande lampor eller exempelvis golvlampor.

En lampskärm i siden släpper igenom ljuset vackert och är lika fin tänd som släckt. Textilen är ganska tunt och har ett fint skimmer, tål värme och är slitstarkt. Serien Omera i tyget Glint är en blank skärm med en lyxig sidenlook som ger en stilfull känsla. Texturen gör att den upplevs olika beroende på hur ljuset faller. Den finns i flera dova naturliga färgställningar. Kollektionen Hunter från Watt & Veke är en påkostad cylinderformad sidenskärm i siden med en tjusig design och blank utsida med en vacker insida i lila.

När du handlar av oss har du många olika alternativ. Hos La Vanille kan du botanisera bland mängder av fantastiska lampskärmar i siden från populära varumärken. Vi erbjuder alltid snabba leveranser, säkra och trygga betalningslösningar och 30 dagars ångerrätt. Uppdatera din inredning med en ny snygg kvalitetsskärm och byt ut den alltefter säsong och årstid. Köp din lampskärm i siden online.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille