Lavanille

Taklampa grön

Så förhöjer du din interiör med gröna taklampor

Taklampa grön

Hos La Vanille hittar du taklampor till hemmets alla rum, utföranden och behov. Vi erbjuder både trendiga och tidlösa takpendlar från många välkända varumärken som Belid, Herstal, PR Home, Globen Lighting, Aneta Belysning, Ebb & Flow, Oriva och många fler. Vårt sortiment av gröna lampor stort och varierat och vi är säkra på att du hittar något som passar till just ditt hem. Välj mellan många olika utförande, material, design och prislägen.

Grön taklampa är väldigt populärt och ger en härlig och trevlig känsla i hemmet. Grönt passar fint till många olika material som mässing, krom och även glas. Vi har många eleganta takpendlar att välja bland från ledande belysningsföretag. Kanske letar du efter en modern grön taklampa som Rochester. Det är en tidlös takarmatur i mattgrön metall. Lampans yta är i sand och har en tuff look. Den silverfärgade insidan av skärmen ger en bra ljusspridning.  Söker du designertaklampor i glas kan vi tipsa om serien Rowan från Ebb & Flow. Rowan är stilren och vackra hängande lampor i munblåst glas som levereras med snygga textilsladdar. Söker du en vacker hängande lampa med två skärmar kan vi rekommendera armaturen August i grönt glas och sprider ett härligt ljus i rummet. 

Taklampor skapar en mysig och ombonad känsla i rummet

Om du vill kunna justera ljuset föreslår vi att du kompletterar med en dimmer. Vill du gömma sladdar i taket kan du köpa till en takkopp från Cable Cup. Takkoppen förenklar att hänga upp den gröna taklampan i taket samtidigt som det blir snyggt då koppen sitter tätt mot taket. Tänk på att välja en LED-ljuskälla till din lampa då den är mycket energieffektiv och har en mycket lång hållbarhet. Vill du ha ett varmvitt sken i rummet ska du välja en LED-lampa som har en kelvin under 3000. Under kategorin ljuskällor hittar du hela vårt sortiment av dekorativa och funktionella ljuskällor från bland annat Star Trading, PR Home och Globen Lighting. Hos La Vanille hittar du gröna taklampor till vardagsrummet, sovrummet, barnrummet eller hallen. En taklampa grön som har en modern och trendig stil är Wells från det svenska varumärket PR Home. Vi erbjuder kvalitativa och väldesignade takarmaturer till de bästa priserna. Handla kvalitetslampor snabbt och lätt online hos oss i vår webbutik.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille