Lavanille

​Taklampa gul

En färgglad taklampa skapar en härlig känsla i rummet

Taklampa gul

Hos La Vanille finner du belysning till alla rum. Vi erbjuder takbelysning, golvlampor, takarmaturer för utomhusbruk, vägglampor, plafonder, bordslampor, smålampor, takskärmar, spotlights. Du kan välja mellan en rad olika modeller, utföranden, stilar och priser. Med moderna och snygga hängande lampor kan du lätt uppdatera din inredning och förändra stilen i rummet.

Färgglada taklampor skapar en härlig känsla i rummet

Vill du ha en gul taklampa som sprider ett stämningsfullt och mysigt sken i rummet föreslår vi armaturen Fringe. Den gula taklampan har en modern design och är gjord i laserskuren metall och borstad mässing. Fringe skapar en vacker skuggbild i rummet, vilket gör lampan till en stilig detalj i ett mörkt rum. Är du på jakt efter en modern och trendig belysning tipsar vi om armaturen Tassel från vårt nya varumärke Madame Stoltz. En snygg senapsfärgad takarmatur med dekorativa fransar i materialet polyester. Vill du kunna justera taklampans ljus kan du alltid komplettera med en praktisk dimmerfunktion. Söker du en modern och trendig gul taklampa med japansk stil föreslår vi Haipot från Dyberg Larsen. Takarmaturen för sig fint själv eller tillsammans med flera i ett kluster. Glöm inte att komplettera med snygga ljuskällor. Du kan välja mellan dekorativ eller funktionella glödlampor som finns i många olika storlekar, färger och priser.

Hos oss kan du botanisera bland gula taklampor som passar till alla heminredningar och miljöer. Välj mellan varumärken som Ebb & Flow, Aneta Belysning, Globen Lighting, PR Home, Dyberg-Larsen och många fler. Du handlar enkelt, tryggt och smidigt i vår webbutik som har öppet dygnet runt. Behöver du hjälp tveka inte att kontakta vår kundservice. Vi samarbetar med Postnord och  du kan få ditt paket levererat antingen till närmsta postombud eller direkt hem till din dörr. När det gäller betalningen har vi ett långt samarbeta med Klarna som erbjuder säkra, trygga och enkla betalningar online.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille