Lavanille

Taklampa Guld

Inspireras av vårt stora utbud av klassiska och moderna taklampor

Taklampa Guld

Letar du efter snygg takbelysning har du kommit rätt. Hos La Vanille hittar du ett fantastiskt stort sortiment av designertaklampor. Vilken taklampa i guld man väljer beror naturligtvis på vilket rum den ska hänga i och vilken still rummet har. För att skapa en hemtrevlig stämning i ett rum räcker det inte med endast två till tre ljuskällor utan man behöver runt fem till sju ljuspunkter. Hos oss hittar du mängder av snygga takpendlar i olika varianter och utföranden.

Här kan du välja bland traditionella takpendlar, klassiska plafonder, eleganta kristallkronor, takpendlar med industriell design och vackra fönsterlampor. I denna produktkategori finner du intressanta former från välkända varumärken som Ebb & Flow, Watt & Veke, Belid, Lene Bjerre, Aneta Belysning och många fler. Nu för tiden ser man gyllene metaller på allt från inredningsdetaljer, möbler och belysning. Guld är en vacker metall som verkligen sätter guldkant på interiören. En interiör med guldfärgade inredningsdetaljer frambringar en varm och lyxig känsla. En taklampa guld passar också till många olika färgnyanser som vitt, grått och ljusa pasteller.

Stort utbud av moderna och klassiska taklampor online

I ett vardagsrum passar taklampor i guld perfekt som allmänbelysning. Takbelysning skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. Välj gärna en som har en unik och vacker design som är lika fin, tänd som släckt. Till en läshörna bredvid fåtöljen eller soffan passar en golvlampa medan bordslampor passar bättre som stämningsbelysning i fönster och på sidobord. En vacker taklampa i guld är Pillar. Den är designad av det danska företaget Ebb & Flow och finns i flera utföranden. Lampornas design är tidstypisk, klassisk med en elegant brittisk och skandinavisk stil. Letar du efter en unik taklampa i guld med en exklusiv design föreslår vi Molekyl från Aneta Belysning. En underbar armatur med elva opalvita kupor i glas i olika storlekar med mässingsfärgade socklar på insidan, som bidrar till att ge en spännande och snygg effekt.  För att hitta din favoritlampa rekommenderar vi att du tar hjälp av vår fina filtreringsfunktion. Med den kan du sortera efter varumärke, färg och produkttyp. Du är välkommen att utforska vårt stora utbud av takbelysning och vi hoppas att du kommer få en trevlig shoppingupplevelse hos oss.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille