Lavanille

Taklampa metall

Inspiration taklampor metall

Taklampa metall

La Vanille erbjuder ett stort och varierat utbud av belysning. Hos oss hittar du lampor till vardagsrummet, sovrummet, hallen, köket, badrummet, barnrummet och lampor för utomhusbruk. Taklampor i metall finns i en mängd olika utföranden. Vi har ett hundratals av produkter i olika färger, prisklasser, design, material och storlekar.

Moderna taklampor med snygg design och hög kvalitet

Är du på jakt efter den perfekta taklampan i metall lovar vi att du har kommit rätt. Du kan välja mellan takkronor, plafonder, spotlights, takpendlar och stora pendellampor som passar både hemma och på kontoret. En vacker och tidlös taklampa i metall med ett elegant hantverk och klassisk formgivning är lampserien Primus från det svenska belysningsföretaget Belid i Varberg. Primus är en vacker taklampa i svart metall som passar utmärkt över matbordet i köket. Belid är allmänt kända för sina högkvalitativa lampor med klassisk formgivning och design. Företaget har ett stort kunnande och färdighet inom design och tillverkning.

Söker du en taklampa metall som ger ett härligt och behagligt ljus i rummet föreslår vi Brighton från Globen Lighting. Brighton har tre justerbara armar så att du lätt kan justera ljuset. Lampans svarta metall gör sig fint till de mässingsfärgade detaljerna. Ett tips är att komplettera med snygga LED-ljuskällor som drar lite energi och har mycket lång livslängd. För att få ut det mesta möjliga av dina taklampor i metall vill vi tipsa om att köpa till en praktisk ljusdimmer. I vårt sortiment hittar du många dimrar som fungerar perfekt till snygga LED-ljuskällor. Förutom LED-lampor har vi även ljuskällor med olika tekniska beskaffenheter som förenklar belysningen. Till exempel har vi ljuskällor med ljus- och rörelsesensor som tänds och släcks vid rätt tillfälle. Vi erbjuder högkvalitativa taklampor i metall från ledande varumärken som Globen Lighting, PR Home, Belid, House Doctor, Herstal, Watt & Veke, Lene Bjerre, Oriva, Aneta Belysning, H P Skjalm med flera. Vi är en inredningsbutik online som alltid är öppen när du söker inspiration.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille