Lavanille

Taklampa Röd

Sätt färg i inredningen med röda taklampor

Taklampa Röd

Vi erbjuder belysning till alla hemmets rum. Stora som små rum, rum med högt i tak och lågt i tak. Vi har taklampor för alla behov, stilar och smaker. Innan man bestämmer sig för vilken röd taklampa man ska välja måste man veta vilket behov och syfte den ska fylla i rummet. I ett stort vardagsrum behövs en takarmatur som ger ett bra allmänljus och lyser upp rummet, medan små takpendlar passar bättre i ett fönster, i ett hörn eller varför inte över en krukväxt.

Vi har röda taklampor i en mängd olika modeller. Botanisera bland runda, ovala eller droppformade. Du hittar också många olika stilar som minimalistisk, stilren, klassisk, modern, industriell och traditionell. Det finns också färggranna lampor och hängande lampor i snygga metaller som mässing, koppar, krom och silver. Pendlarna finns också i många vackra material som glas, metall, aluminium, järn, trä, marmor och textil. En röd taklampa som är väldigt populär är Velvet från vårt svenska varumärke Globen Lighting som är gjord i djupröd sammet med fina detaljer i borstad mässing. Letar du efter en lampa i textil som ger ett mjukt och ombonat intryck i rummet föreslår vi Alexis takskärm i vinrött sammetstyg, som släpper igenom ljuset på ett behagligt sätt i rummet.

Stort utbud av taklampor i trevliga färger och utföranden

Alla röda taklampor är märkta med sin respektive energiklass för att visa hur mycket energi den drar. Detta för att du ska kunna spara både energi och pengar. Komplettera gärna belysningen med praktiska lamptillbehör som dimmer, timer, lampsladdar och takkoppar. En smart dimmer är Mood plug-in dimmer som har en utvecklad teknik. Den kan användas till det flesta ljuskällor och lampor. Här hittar du varumärken som Lene Bjerre, PR Home, House Doctor, PR Home, Oriva, Aneta Belysning med flera. Hos oss handlar du tryggt, smidigt och enkelt. Varmt välkommen att inspireras!

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille