Lavanille

Taklampa rosa

Inred med rosa taklampor

Taklampa rosa

Hos oss kan du handla taklampor i olika stilar och utföranden. Med vacker takbelysning skapar du den rätta stämningen i rummet. I vårt sortiment hittar du hundratals med belysning från populära företag som Aneta Belysning, PR Home, Globen Lighting, Oriva och Ebba & Flow med flera. Här hittar du trendiga, moderna och klassiska kvalitetslampor i härlig rosa färg som bidrar till en romantisk och trevlig stämning.

Söker du en vacker rosa taklampa kan vi tipsa om Frans från Globen Lighting. Frans är formgiven av Patrick Halla och är en snygg takarmatur i metall med mässingsfinish och med dekorativa rosa fransar, som blir en extra fin detalj. Till barnens rum har vi många fina hängande lampor i vårt utbud. Här hittar du den populära rosa hängande lampan Kate, Boa armatur från Aneta Belysning, taklampa Fjäril och Barock från Oriva. Ett nytt varumärke i vår webbutik är Madame Stoltz som erbjuder väldesignade och trendiga lampor. Vill du ha en trendig lampa från vårt nya varumärke föreslår vi Velvet som är en retroinspirerad rosa taklampa i bomullssammet med dekorativa fransar. En taklampa rosa i glas släpper igenom ljuset på ett härligt sätt och passar i alla inredningar.

Designertaklampor i vackra material och många olika stilar

Det finns många praktiska lamptillbehör att köpa till sina takarmaturer som timer, dimmer och takkoppar. De produkterna hittar du under kategorin ljustillbehör. Populära varumärken i den kategorin är PR Home, Cable Cup och Star Trading. Matcha även din rosa belysning med snygga dekorativ LED-ljuskällor som drar lite energi och sprider ett bra ljus. Du kan välja mellan dekorativ och funktionella ljuskällor med olika praktiska funktioner. Ljuskällorna finns i en mängd olika färger, former, storlekar och prisklasser. Många stora glödlampor är nästan som en armatur i sig själv och kan lätt matchas med ett valfritt takupphänge. I vår webbutik hittar du många väldesignade rosa taklampor till både vardagsrummet, sovrummet, hallen och barnrummet. Välj mellan klassiska, tidlösa, industriella, minimalistiska och antika rosa lampor. Vi erbjuder säkra och enkla köp med Klarna, snabba leveranser, hemleveranser och öppet köp i 30 dagar. 

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille