Lavanille

Taklampa svart

Eleganta och funktionella taklampa

Taklampa svart

Med rätt belysning förhöjer man rummets atmosfär, funktion och stil. I Norden har vi en lång och mörk säsong och därför är vi än mer beroende av att lysa upp våra hem med vacker belysning. Mellan fem till tio belysningspunkter behövs till ett någotsånär stor rum. Det är betydelsefullt att man väljer bra takbelysning då taklampor utgör en central blickpunkt i rummet. Allmänljuset är viktigt eftersom det sprider ett ljus i hela rummet och det är viktigt att välja taklampor i svart med stor omsorg och noggrannhet. Hos La Vanille hittar du ett stort utbud av funktionella takkronor, kristallkronor, takspotlights, plafonder och fönsterlampor i olika material, utföranden, priser och storlekar. Vi samarbetar med en rad välkända varumärken som PR Home, Globen Lightning, Belid, Herstal, House Doctor och många fler. Här upptäcker du lampor i både tidlös och modern design till hemmets alla rum. 

Lys upp ditt hem med vackra och funktionella taklampor

Beroende på vilket rum den svarta taklampan ska hängas är det viktigt vilket behov lampan har i just det rummet. I ett vardagsrum har man som regel många olika ljuskällor och en takkrona ska i första hand tillföra bra ljus men det är minst lika viktigt att armaturen är vacker och dekorativ att titta på, tänd som släckt.

I vardagsrummet kan du ta ut svängarna och satsa på en stor pampig lampa som tar för sig. Antingen kan du välja taklampan i svart metall eller så väljer du en stor rustik svart takarmatur med industriell design. Det är viktigt att armaturen matchar övrig inredning och möblemang eller att den totalt bryter av för att ge karaktär till rummet. Letar du efter en svart taklampa i metall som garanterat drar blickarna till sig kan vi tipsa om Brighton. Produkten har tre ställbara armar som gör det möjligt att rikta ljuset åt önskar håll.  

Vilken takarmatur som passar till respektive rum styrs mycket av vilken takhöjd rummet har. Är det högt i tak är det fint med en hängandes lampa och har du lågt i tak är det praktiskt med en lampa som sitter nära taket. För det ändamålet är en takplafond perfekt, som exempelvis Gatsby från Globen Lighting. Lampans design är art deco inspirerad och är formgiven av Patrick Hall som har designat många populära och omtyckta kvalitetslampor. Du bör också lägga fokus på att hitta rätt glödlampor. Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av miljövänliga LED-ljuskällor som drar lite ström. Du kan välja mellan dekorativa och funktionella ljuskällor från bland annat Star Trading, PR Home och Watt & Veke. Hos La Vanille hittar du designertaklampor från ledande och välkända varumärken. Vi hoppas att du hittar en takpendel svart hos La Vanille!