Adventsljusstake mässing

Adventsljusstakar är klassiska julprydnader som gör mycket för hemtrevnaden i hemmet. De passar på många olika ställen och sprider ett härligt ljus inne och ut mot gatan. Du kan om du har stora fönsterpartier placera en hög adventsljusstake i mässing eller en dekorativ bågformad elljusstake om du har ett mindre fönster. Hos La Vanille hittar du många populära varumärken med högkvalitativ och vacker julbelysning.

Star Trading Titus Ljusstake Mässing LED...
Ljusstake Titus kommer från det svensk...
1 009,00 kr
Star Trading Novum Adventsljusstake Mäss...
Adventsljusstake Novum är designad av ...
979,00 kr
Star Trading Tilpi Adventsljusstake Mäss...
Adventsljusstake Tilpi kommer från...
591,00 kr
Star Trading Pix Adventsljusstake Mässin...
Adventsljusstake Pix kommer från d...
945,00 kr
Star Trading Milano Adventsljusstake Mäs...
Adventsljusstake Milano kommer frå...
1 425,00 kr
Star Trading Kristina Adventsljusstake M...
Adventsljusstake Kristina kommer från ...
525,00 kr
PR Home Raw Ljusstake Råmässing/Svart 36...
Ljusstake Raw är designad av det sv...
1 599,00 kr
Star Trading Pix Ljusstake LED Mässing
Ljusstake Pix kommer från det sven...
949,00 kr
Star Trading Gustavo Ljusstake Mässing
Gustavo metalljusstake kommer från...
630,00 kr

Adventsljusstake Mässing

 

Hos oss hittar du elljustakar i flera olika stilar som klassisk, gammeldags, rustik, minimalistisk, modern, trendig och industriell design. Från vårt svenska varumärke PR Home finner du ett brett urval av väldesignade adventsljusstakar i mässing med en rå och tuff formgivning. Serien Raw är en klassisk ljusstake som har funnits i deras sortiment under många år och är en våra bästsäljande adventsljusstakar i mässing. Den passar utmärkt som adventsljusstake och är lika fin året om. Elljustaken har en textilsladd med en praktisk dimmer så att du lätt kan ändra ljusstakens ljusstyrka efter behov.


Vi har ett stort utbud av adventsljusstakar i traditionell design


Hos oss kan du välja mellan elljusstakar i trä, i metall, som drivs av batterier och ljusstakar gjorda i lazercut. Söker du en snygg adventsljusstake i mässing som du vill ha ståendes på golvet tipsar vi om serien Comet som är en golvljusstake som har blivit mångas favorit just till jul. Förutom att adventsljusstaken i mässing är funktionell är den också ett riktigt blickfång. Golvljusstaken säljes utan ljuskällor och du kan gärna ha ljuskällor i olika storlekar för att skapa ett spännande och lekfullt uttryck. I denna kategori hittar du också stora ljusstakar som är avsedda för utomhusbruk med en klassisk och modern design. Oavsett vad du fastnar för tror vi att du kommer att hitta många spännande adventsljusstakar i mässing hos oss. Letar du efter en särskild produkt som vi inte har? Kontakta i så fall gärna vår kundtjänst så skall vi försöka hjälpa till.

 

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille