Lavanille

Star Trading - Julbelysning, Dekorationsbelysning och LED-lampor

Lys upp med vacker julbelysning från Star Trading

Star Trading - Julbelysning, Dekorationsbelysning och LED-lampor

Star Trading har ett av Sveriges starkaste utbud av julbelysning men har även ett trevligt sortiment av LED-ljus samt ljuskällor och solcellsbelysning främst för utomhusbruk. Star Trading är ett familjeföretag med en 30-årig historia och förser Sverige med härliga julbelysningar och LED- och solcellslampor av många slag. De har ett brett och varierat sortiment av julbelysning där det finns något för alla smaker och stilar. Man hittar julbelysning med allt från minimalistisk och industriell design till traditionell design till lekfull och fantasirik design. Star Trading har ägnat mycket tid åt att formge julbelysning av alla de slag och resultatet är en stor kollektion av trevliga lampor som man kan inreda sitt hem eller kontor med.

När det gäller ljusstakar så består det stora sortimentet av metalljustakar, ljusstakar i trä, snygga laserskurna ljusstakar ofta med flera skikt och silhuetter samt övriga ljusstakar med exempelvis slingor formade som julgranar och andra dekorationer. Julstjärnorna finns i form av traditionellt upphängda i papper med eller utan sladd i många olika färger, i vit eller guldfärgad metall, i trä stående eller hängande, eller på fot som passar bra på fönsterbrädor, bord eller nischer. Julstjärnorna har vackra stansningar som gör att de dels är fina att se på under dagtid, dels ger ett helt nytt sken med fina mönster när de är tända i decembermörkret. Sortimentet av kransar och girlander är stort. Girlanderna är naturtrogna slingor av konstgjorda grankvistar med led-ljus. De finns i olika längder och former som passar bra på exempelvis balkongräcken, runt ytterdörrar och andra ställen där man vill lysa upp adventskvällarna och skapa en trevlig julkänsla. Kransarna finns i olika storlekar och alla med LED-ljus. Det finns kransar som bara består av verklighetstrogna gran- och tallkvistar men också sådana som har julgranskulor i sig med trevliga band och kottar, eller enbart med en liten fin snö- eller frosteffekt. När det gäller julgranar så har Star Trading ett brett sortiment med konstgjorda granar som alla är snygga och praktiska när man inte vill skaffa en riktig gran. Det finns granar i hela spektrumets som även mindre dekorationsgranar som man kan ha utanför ytterdörren. Granarna finns antingen med LED-ljus eller utan. De finns i olika höjder och bredder och är riktigt fina att ha hemma utan att de barrar. Man behöver dessutom inte vattna dem och kan återanvända dem år efter år, så de är både fina och återanvändningsbara. Star Trading har även en trevlig sortering av ljus som ser ut som stearinljus men är vax-ljus med LED. Ljusen ser ut som blockljus, värmeljus eller kronljus och kan användas överallt där man har vanliga stearinljus. LED-lamporna ser ut som ljuslågor och varierar ljuset på ett vackert sätt för att efterlikna riktiga ljuslågor. Ljusen finns i många olika varianter och storlekar och passar fint in i alla olika typer av inredningar.

Det finns också särskilt formgivna ljus för kräftskivor, halloween och jul. Tack vare LED-ljusen så brinner de inte ner, luktar inte och avger ingen rök, och kan dessutom användas år efter år, så det är verkligen hållbara produkter för många års mys. Solcellsbelysningen består av ett stort sortiment av lampor för både trädgård och altan. Trädgårdsbelysningen finns i flera olika stilar i form av pollare och spottar och monteras enkelt och som även gör dem flyttbara. Det är enkelt att ljussätta trädgårdsgången eller buskar, träd och perenner och skapa en fin och upplyst trädgård kvällar och nätter. För altanen finns det solcellsbelysning man kan fälla in. Det finns också flera fina lampor som man kan sätta vid sittgruppen ute som lyser upp sköna sommarkvällar. Vill man ha en power-spot som reagerar på rörelse och drivs av solceller så finns också detta i olika färger och utföranden.