Speglar

Ordna stilen med vackra speglar som passar i både klassiska som moderna interiörer. En spegel är något som vi alla är i behov av och genom att dekorera med vackra speglar skapar du exklusiv känsla i rummet. Dels kan du skapa ljus och rymd i rummet dels kan du ta hjälp av dem för att ge liv åt inredningen. Om man även sätter lampor och belysning på rätt sätt så kan spegeln reflektera ljuset på ett härligt sätt. En vacker spegel blir också en fin inredningsdetalj och väggdekoration i rummet.

 

 

 

 

By Nord Graahoe Spegel Coal
Spegel Graahoe är designad av det...
3 938,00 kr
By On Moon Spegel Gul
Spegel Moon är designad av det svenska...
340,00 kr 520,00 kr
Madam Stoltz Rund Ståendes Spegel Mässin...
Rund spegel kommer från det danska var...
149,00 kr 199,00 kr
Madam Stoltz Rund Spegel Mässing 30 cm
Stilren spegel kommer från det danska ...
199,00 kr 351,00 kr
Madam Stoltz Hängande Spegel Guld 25 cm
Stilren spegel kommer från det danska ...
149,00 kr 249,00 kr
PR Home Blanka Spegel 71 cm Svart/Guld
Spegel Blanka kommer från det svenska ...
2 499,00 kr
Lene Bjerre Marmia Spegel Vit 15 cm
Spegel Marmia är designad av det dansk...
189,00 kr 345,00 kr
Lene Bjerre Marsia Spegel Svart 15 cm
Spegel Marsia är designad av det dansk...
189,00 kr 345,00 kr
Nordal Spegel Oval Guldfinish 51 cm
Spegel oval kommer från det danska var...
1 173,00 kr
Nordal Downtown Spegel Rund Svart
Spegel Downtown kommer från det danska...
494,00 kr 549,00 kr

Speglar

 

Vad ska du tänka på när du väljer spegel?

 

Speglar finns i en mängd olika former och storlekar. Innan du bestämmer dig för vilken typ av spegel du ska välja behöver du veta vilken funktion den ska ha och hur stor den ska vara. Söker du en fyrkantig, rund eller ovalformad spegel? Är du i behov av en väggspegel eller en bordsspegel? I vilket rum ska du ha spegeln? Vilken spegelram passar bäst till hemmets övriga inredning? Det viktigaste när du väljer spegel är att du utgår från det som du själv tycker om och som passar till just din inredningsstil. Letar du efter en spegel i en neutral färg är det smartas att köpa en vit eller svart spegel som passar i alla inredningar. Är det en exklusiv stil du söker så satsa på en spegel med en guldfärgad eller mässingsfärgad ram. Eller söker du något modernt eller minimalistiskt? Valmöjligheterna är många och hos La Vanille hittar du speglar för alla rum och stilar.

 

Hur väljer man rätt spegel till sovrummet?

 

Till ett sovrum passar en avlång helkroppsspegel, som gör att du kan se hela dagens outfit bäst. Här kan du med fördel välja en helkroppsspegel med en vacker ram som sticker ut och skapar en exklusiv känsla. Har du ett sminkbord passar det bra med en rund väggspegel över sminkbordet. Kanske vill du också ha en praktisk bordsspegel till hands med en liten låda till förvaring av smink, smycken och diverse småsaker.

 

Vilken spegel passar bäst till vardagsrummet?

 

I vardagsrummet är det snyggt med en spegel som hänger antingen vertikalt eller horisontellt. Ovanför en soffgrupp är det effektfullt att placera en vertikal spegel med vacker ram ovanför soffan som skapar rymd och ljus. Du kan också arrangera en elegant spegelvägg med små speglar i olika färgnyanser och material ovanför en soffa för att skapa ett trendigt uttryck. En spegel över en låg byrå med snygga inredningsdekorationer är också en fin detalj.

 

Vilken spegel ska man välja till hallen?

 

I hallen är det bra med en praktisk och stor spegel som får din hall att se större och rymligare ut. Du kan endera välja en helkroppsspegel, golvspegel eller en väggspegel beroende hur hallen ser ut. En helkroppsspegel är praktisk för att se helheten. En väggspegel pryder väggen på ett vackert sätt och blir ett fint blickfång i entrén. Ta en titt och låt dig inspireras av vårt stora utbud av speglar online. Hos oss hittar du speglar av hög kvalitet från välkända varumärken som House Doctor, Nordal, Lene Bjerre, By On och Madam Stoltz med flera.


Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille