Lavanille

Taklampa glas

Inspireras av exklusiva taklampor i olika stilar och färger

Taklampa glas

Söker du efter taklampor i glas med en klassisk eller modern stil? Hos oss kan du välja bland ett stort och varierat utbud av väldesignade takkronor från många intressanta och populära fabrikat. I denna kategori hittar du många vackra hängande lampor i glas. Du kan välja mellan många fina färgställningar, modeller, utföranden och priser. Hängande lampor är viktiga inredningsdetaljer och utgör rummets mest centrala medelpunkt. Därför är det viktigt att välja takbelysning med stor omsorg.

Stort utbud av exklusiva taklampor i olika stilar och utföranden

När man ska välja en lämplig taklampa i glas är det viktigt att ta hänsyn till vilket takhöjd i rummet har. Om du inte har så högt i tak är det smart att satsa på en takbelysning som inte hänger så långt ner utan är mer dikt an till taket. Om rummet däremot har en hög takhöjd kan du ta ut svängarna betydligt mer och satsa på stor vacker takpendel i glas med vackra detaljer. I vårt urval av takbelysning i glas kan vi varmt rekommendera det danska varumärket Ebb & Flow. Deras hängande lampor är tillverkade i klart och färgat munblåst glas med eleganta tvinnande sladdar i textil och vackra metallbeslag, som blir extra fina detaljer. Om du gillar en takarmatur i glas med en tidlös formgivning och med attityd förslår vi taklampan Cindy. Produkten är handgjord av munblåst glas med dekorativa detaljer i mässingsfinish och är som gjord för köket.

Att byta ljuskällor till takarmaturer är besvärligare och kräver lite mer planering. Därför är det viktigt att välja en ljuskälla med lång livslängd och som du inte behöver byta så ofta. Av den anledningen föreslår vi att du väljer en LED-ljuskälla som är den nya typen av ljuskällor på marknaden. Taklampor i glas finns i en rad olika utföranden. Du kan välja mellan klart och rökfärgat glas, opalfärgat glas, glas med struktur och förkromat glas. Letar du efter unika takarmaturer i glas finns många valmöjligheter hos La Vanille. Välj mellan olika lampor från kända fabrikat som Globen Lighting, Belid, Aneta Belysning, Nordal och House Doctor med flera.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille