Lavanille

Taklampa trä

Skapa värme och harmoni i rummet med en taklampa i trä

Taklampa Trä

Taklampor i trä blir allt mer populära därför att de förser både värme och harmoni till inredningen. De sprider inte enbart ljus utan är även en vacker möbel i rummet. En taklampa i trä passar utmärkt i både enkla som moderna miljöer och finns i en rad olika varianter som kastanj, lönn, lind, björk, pil, alm och mangoträ. Här hittar du taklampor natur med modern skandinavisk design, traditionella trälampor, armaturer med vintage stil och hängande lampor i trä med lantlig design.

Hos La Vanille hittar du snygga takarmaturer i trä från kända varumärken som PR Home, Aneta Belysning, Globen Lighting med flera. Söker du en taklampa trä med en modern och naturlig stil föreslår vi Wicia som är gjord för hand av trämaterialet pil i en snygg naturfärg med dekorativa detaljer av metall. Taklampan i trä passar till många olika LED-ljuskällor. Du kan välja mellan varmt och kallt ljus. Det varmvita ljuset är jättefint till en armatur i trä. Att handla LED-ljuskällor är både miljövänligt, hållbart, funktionellt och snyggt! Ljuskällorna finns med olika socklar och de vanligaste är E27, E14, G9 och GU10. LED-lamporna finns också i en rad olika modeller som päronlampa, klotlampa, globlampa, kronljuslampa, normallampa och reflektorlampor. Glöm ej att komplettera din belysning och trä taklampa med ljusdimmers så att du lätt kan justera ljuset till önskat läge.

Stort utbud av väldesignade taklampor i härlig skandinavisk stil 

Är du på jakt efter en industriella taklampa natur rekommenderar vi Burton från PR Home som en snygg taklampa i trä med vackra ådringar som gör varje armatur helt unik. Taklampan i trä blir jättefin med en stor dekorativ glödlampa. Vi har även takkronor trä som Brissac från Aneta Belysning som är en elegant takkrona trä med åtta ljuskällor som sprider ett underbart ljus i rummet. När du handlar hos oss har du snabba leveranser, öppet köp i 30 dagar, trygga och säkra betalningar med Klarna.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille