Lavanille

Taklampa mässing

Framhäv din egen stil med väldesignade taklampor

Taklampa mässing

Hos La Vanille hittar du ett brett och noga utvalt sortiment inom belysning, inredning och möbler. Hos La Vanille kan du välja bland hundratals taklampor från såväl svenska som utländska designers och vår ambition är att du ska hitta rätt belysning för just ditt behov. Vi har tidlösa till trendiga hängande lampor, stora takkronor, små takpendlar, exklusiva kristallkronor, vackra takplafonder, sortimentet är stort och varierat och det finns många alternativ hos La Vanille.

Lyft fram din personliga stil med väldesignade taklampor

En taklampa i mässing skapar en gyllene, varm och elegant känsla i rummet. I ett vardagsrum är det snyggt med en stor pampig hängande lampa som tar för sig och blir ett vackert blickfång. I köket kan man antingen välja takspotlights eller om man har en köksö är det snyggt att placera flera stycken taklampor i mässing i rad över bänken. Finns det flera fönster i köket kan det vara praktiskt att komplettera den övriga belysningen med en liten takpendel i mässing i fönstren för att skapa ett mysigt och välkomnande ljus både inomhus och utomhus. Det är både vackert och funktionellt. Söker du efter en kökslampa över matbordet kan vi varmt rekommendera Studio som är gjord helt i mässing och har en klassisk och snygg design.  

Sovrummet är snyggast med en stor och vacker taklampa i mässing. Om rummet har en vacker stuckatur i taket gör sig en stor dekorativ takarmatur sig bäst, gärna en stor takkrona med prismor. Vilken belysning man väljer till hallen beror lite på hur stor den är. Har du en liten hall kanske du endast har plats för en takarmatur i mässing som ger ett bra och behagligt ljus. Till en stor hall kan man välja flera belysningspunkter. Taklampan i mässing passar alltid och sedan kan man komplettera med stämningsbelysning i form av vackra och dekorativa bordslampor. Vi hoppas att du kommer hitta en vacker taklampa mässing i vårt stora utbud från ledande varumärken som Globen Lighting, House Doctor, H Skjalm P och Nordal och många fler.