Bordslampa grön

Lampor är betydelsefulla detaljer som sätter en fin prägel på ett rum. Vackra bordslampor drar till sig blickarna på ett naturligt sätt och blir en fin ljuspunkt i rummet. Vi har ett gediget utbud av gröna bordslampor som vi omsorgsfullt har valt ut från populära varumärken. Här kan du utforska kvalitetsbelysning från märken som Globen Lighting, PR Home, Watt & Veke, Oriva, Aneta Belysning och många fler. Hos oss hittar du dekorativa smålampor i olika stilar som passar till hemmets alla rum. 

Herstal Jazz Bordslampa Grön
Bordslampa Jazz är designad av Mikael ...
1 999,00 kr
Globen Lighting Judith Bordslampa Grön/V...
Bordslampa Judith är designad av ...
1 945,00 kr
Globen Lighting Cannes Bordslampa Grön
Bordslampa Cannes är designad av ...
1 695,00 kr
Globen Lighting Torrano Bordslampa Grön
Bordslampa Torrano är designad de...
2 309,00 kr
Belid Buddy Bordslampa 33,5 cm Bottle Gr...
Bordslampa Buddy är designad av J...
2 199,00 kr 2 499,00 kr
PR Home Wells Bordslampa Grön/Guld 50 cm...
Bordslampa Wells kommer från det svens...
876,00 kr
Aneta Belysning Minna Bordslampa Grön 18...
Bordslampa Minna kommer från det svens...
327,00 kr 386,00 kr
PR Home Milla Bordslampa Grön/Mässing 28...
Bordslampa Milla är designad av det...
799,00 kr
PR Home Flamingo LED Bordslampa Kaktus G...
Bordslampa Kaktus kommer från det sven...
49,00 kr

Bordslampa Grön

 

Genom att plocka in färgglada detaljer skapar man en härlig dynamik i rummet. I vårt utbud hittar du många snygga gröna bordslampor som du kan mixa fint med din övriga interiör. En favorit är bankirlampan i polerad mässing med en vacker lampskärm i grönt glas. En underbar lampa där mässingen och det gröna glaset kompletterar varandra perfekt. Skärmen går att vinkla och ger ett bra läsljus och den är en av Karlskrona Lampfabriks mest sålda armaturer. En annan favorit är Velvet som är en dekorativ grön bordslampa i härligt sammetstyg med fina mässingsdetaljer. Den gröna sammeten gör rummet unikt, mjukt och mysigt på en och samma gång. Bordslampan Minna är gjord helt i grönt glas som släpper igenom ljuset på ett härligt sätt. Perfekt att placera på en fönsterkarm eller på ett litet bord.

 

Skapa ett trivsamt hem med färgglada bordslampor

 

Om du vill variera din inredning ofta och efter säsong och trender är en lampfot att föredra framför en grön bordslampa. Du kan då byta utseende på lampfoten genom att mixa och matcha med olika lampskärmar eller använda enbart en ljuskälla, gärna en stor och dekorativ. Hos oss hittar du lampskärmar i en mängd olika material och former. Bläddra mellan ovala, cylinderformade eller runda i material som sammet, lin, bomull och polyester. De stora skärmarna kan du dessutom använda till en golvfot eller som taklampa. Komplettera då endast med ett takupphänge. 

 

Eftersom vårt utbud av designerlampor är så stort har vi förenklat vår hemsida så att du lätt kan hitta det du letar efter. Genom att använda vår praktiska filtreringsfunktion kan du enkelt hitta en grön bordslampa eller någon annan fin produkt. Hos La Vanille handlar du smidigt och bekvämt online och vi har alltid öppet köp i 30 dagar. Vi levererar din beställning inom 2–7 arbetsdagar från det att ordern mottagits. Vi levererar alla våra varor med Postnord och levererar till närmsta postombud. Du kan även få ditt paket direkt hem till din dörr. Du har möjlighet att välja datum och tid för leverans, och vilken tid du vill ha det levererat. Kontakta vår kundtjänst så hjälper dem dig gärna. Välj mellan många olika bordsarmaturer i olika material. Ögna igenom bland glas, keramik, marmor, metall, järn, aluminium, trä och kristall. Letar du efter unika bordslampor, skrivbordslampor eller lampfötter, finns många alternativ hos La Vanille.

 

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille