Fönsterlampa krom

Det är ofta de små detaljerna som förhöjer inredningen i hemmet. Ljus och vackra armaturer är betydelsefulla detaljer i inredningen som kommer att ge karaktär och personlighet till hemmet. Ett enkelt sätt att förnya ett rum är att byta ut belysningen. Under årets ljusa tid räcker det oftast med en liten fönsterpendel i fönstret medan man under höst och vinter har behov av en större variant av fönsterlampa som ger ett bra ljus. 

Star Trading Shape Hängande Dekoration S...
Hängande dekoration kommer från det sv...
319,00 kr
Star Trading Shape Hängande Dekoration S...
Hängande dekoration kommer frå...
239,00 kr
Aneta Belysning Bling Fönsterlampa Krom/...
Fönsterlampa Bling kommer frå...
503,00 kr
Aneta Belysning Bling Fönsterlampa Krom/...
Fönsterlampa Bling kommer frå...
479,00 kr
Oriva Komet Fönsterlampa Krom
Fönsterlampa Komet är designad av det ...
479,00 kr
Star Trading Glans Takupphänge Krom
Glans sladdställ kommer från ...
269,00 kr
Oriva Kristallboll Fönsterlampa Svart Ni...
Fönsterlampa Kristallboll från Or...
285,00 kr 369,00 kr
Oriva Kristallboll Fönsterlampa Krom
Fönsterlampa Kristallboll från Oriva. ...
369,00 kr
Oriva Skeppar Fönsterlampa Svart Nickel
Fönsterlampa Skeppar från Oriva. ...
389,00 kr 529,00 kr
Oriva Tree Fönsterlampa Krom/Silver
Fönsterlampa Tree från Oriva. Tre...
279,00 kr
Oriva Fönsterlampa Kristallboll 13 cm Kr...
Fönsterlampa Kristallboll från Oriva. ...
669,00 kr

Fönsterlampa krom

Våra fönsterlampor i finns tillgängliga i olika material, prisklasser, storlekar. Välj mellan en fönsterpendel i industriell, klassisk, minimalistisk eller modern design. Vill du ha en fönsterlampa med lyxig design rekommenderar vi fönsterlampan kristallboll från Oriva i akrylkristall. Lampan ger en fantastisk ljusbild och blir en fin detalj i fönstret. De flesta av vår fönsterbelysning levereras med en lång sladd och är enkla att montera i taket. En fönsterpendel i krom smälter lätt in i den övriga interiören och kan lätt matchas med rummets övriga möblemang. 

 

Fönsterlampor skapar ett härligt ljus och ger en extra fin touch till din inredning.

Vill du skapa en mysig och ombonad atmosfär i rummet föreslår vi den superfina serien Tree från Oriva. Fönsterlampans design är stilren och enkel och har en fin ljusspridning. Lamporna är tillverkade i laserskuren metall med en vacker kromad finish. Den passar lika bra i ett litet som stort fönster. Komplettera gärna dina fönsterlampor i krom med en snygg dekorationsljuskälla för en komplett look. Vill du kunna reglera ljuset kan du också köpa till en dimmer. Hos La Vanille hittar du fönsterbelysning till hemmets alla rum. Du handlar smidigt, tryggt och enkelt online. Vi erbjuder Klarna Checkout i vår kassa som är en fulländad kassalösning med marknadens populäraste betalsätt. Hos La Vanille finner du ett brett sortiment av fönsterlampor från populära varumärken som PR Home, Oriva, Aneta Belysning med flera.


Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille