Lampskärm stål

Du kan lätt ändra inredningsstil i hemmet genom att byta ut gamla lampskärmar till nya. Det finns mängder av snygga skärmar i olika material, färger och design som sätter en fin prägel och lyfter vilket rum som helst! Hos La Vanille hittar du mängder av kvalitetsskärmar från ledande varumärken som PR Home, Oriva, Watt & Veke, House Doctor, Lene Bjerre och Globen Lighting.

 

Moderna lampskärmar till låga priser

 

Våra lampskärmar i stål finns i många olika storlekar och former. Oavsett om du söker en rund, rektangulär, fyrkantig, ovalformad eller en cylinderformad är vi övertygade om att du kommer hitta det du letar efter. Du kan använda vår praktiska filtreringsfunktion när du letar efter en passande lampskärm i stål online. Du kan lätt filtrera efter varumärke, färg, pris och sockel. Söker du en vacker lampskärm i stål som känns elegant och har en fin design föreslår vi serien Buster från vårt svenska varumärke Watt & Veke. Lampskärmen har inspirerats av naturen och är gjord av ståltrådar som ger en vacker ljusspridning när lampan är tänd. En annan vacker skärm från samma varumärke är Alex som är en unik handgjord produkt i stål med en elegant avlång form som är otroligt snygg med en stor dekorativ ljuskälla i.

 

Med en snygg lampskärm i stål kan du lätt skapa en egen personlig lampa. Genom att matcha lampskärmen i stål med en passande lampfot kan du skapa en egen unik belysning. Förutom ett stort och noggrant utbud av lampskärmar i stål hittar du ett lika stort utbud av stilfulla lampfötter. La Vanille erbjuder ett stort urval av skärmar med hög kvalitet som ger en trevlig ljusspridning i rummet och en mysig känsla. När du handlar hos oss erbjuder vi fri frakt över 500 kr och 30 dagars ångerrätt. Vi samarbetar med Klarna och erbjuder smidiga och säkra betalningsalternativ i kassan.

Watt & Veke Buster Takskärm Svart 45...
Takskärm Buster är designad av&nb...
2 558,00 kr 2 999,00 kr
Watt & Veke Buster Takskärm Natur 45...
Takskärm Buster är designad av&nb...
2 558,00 kr 2 999,00 kr