Förnya ditt hem med vackra lampfötter och lampskärmar

Nu när senvintern är här och dagarna blir längre med en härlig vintersol så börjar man ana vårens ankomst och tänker på den sköna sommaren som kommer. Det är alltså dags för att lägga undan vinterns tyngre och murrigare färger och istället ta fram vårens och sommarens ljusare stilar.

Ett enkelt och relativt billigt sätt att göra detta på är att inreda med nya lampskärmar. Man kan snabbt förnya inredningen med detta enkla sätt. Att byta skärm kan förändra uttrycket på lampfoten drastiskt. Säkra kort från PR Home är stilfulla lampfötter som Loa, Grace, Barn och Salong. Skärmar i lin har fin struktur och ger ett behagligt ljus, och om du vill ha ett rockigare intryck, välj en skärm i zebra eller svart sammet.Trevliga nyheter kommer från PR Home som har lampskärmar med motiv från Carolina Gynning och tuffa leopardmönster. Där finns också lampskärmar med fågel- och växtmotiv, och, så klart, skärmar i naturmaterial som rotting, lite tuffare i perforerad metall och vackra skärmar i sammet. Hos hittar du även ett jättesortiment av lampskärmar i olika färger och storlekar som passar både på taklampor över köksön, över matbordet eller på sidobordet i soffgruppen.

Om man sedan kompletterar lampskärmarna med nya kuddfordral i sofforna och fåtöljerna, och använder ljusare sängkläder, så har man på ett elegant sätt anpassat inredningen hemma till våren och sommaren, utan att behöva lägga för mycket tid eller pengar på det hela. 

Nu när våren och sommaren är i antågande så tänker man också mycket på sin altan och hos oss finns ett bra sortiment av taklampor för utomhusbruk som man kan hänga över altanen eller på balkongen, i olika material, former och färger. Man kan även hänga upp lamporna i träd i sin trädgård om man exempelvis har placerat ett bord eller sittgrupp under. Även här har PR Home jättefina taklampor i flätad fiber eller tyg och med ett ombonat uttryck.

Från varumärket Oriva kommer trevliga markspotlights som man enkelt sätter fast i marken tack vare markspjut. Man lyser upp träd, fasader, spaljéer och andra delar av trädgården på ett snyggt sätt och får sommarkvällen att bli ännu trevligare och kanske också lite trolsk. Det finns mycket att välja på!