Price's Candles

Price’s Candles är ett engelskt företag som erbjuder ett stort urval av ljus med något för varje tillfälle. Price's Candles är hovleverantör till det engelska kungahuset sedan år 1840. Företaget grundades av William Wilson och Benjamin Lancaster som skapar Edward Price and Co. Gemensamt köper de patentet för separering av kokosfett som de sedan vidareutvecklar för tillverkning av ljus. Denna nya teknik gör det möjligt att få fram ett kraftigare, vitt fett som går under namnet stearin. Doftljusen är emballerade i vackra och tidlösa förpackningar. Företaget lägger stor vikt att varje doft utvecklas noggrant för att ligga i framkant med kommande trender och nyheter inom branschen. Se mera och bli inspirerad på hos Prices.

 

Handla väldoftande doftljus, doftpinnar och ljus från Price’s Candles

 

Kollektionen består av eleganta kronljus för middagen, doftljus, och blockljus som har en extra lång brinntid. Den stora majoriteten av Price's Candles ljus tillverkas i Europa, i egna produktionsanläggningar i Italien. Detta ger dig en hög kvalitet av ljus. Företaget har olika ljus som passar till olika tillfällen som bröllop, jul, påsk, till sommaren och till vintern.

Deras doftpinnar finns i många underbara dofter som vanilj, cederträ, jasmin och många fler som skapar en behaglig essens i hemmet. Prices Candles doftpinnar är idealiska att använda i bostadens sovrum, badrum eller i hallen.

 

Under år 2019 utökades företaget sin kollektion Heritage Range utbud med nya spännande dofter avsedda för sommaren. Förpackningar till de berömda ljusen Sherwood uppdaterades till en nyare design och look. Sherwood ljusen är välkända av den anledningen att de har använts av det engelska kungahuset sedan 1840-talet. Välkommen in och kika igen denna kategori med underbara produkter från Price’s Candles. På lavanille.com handlar du enkelt och tryggt online. Vi erbjuder säkra betalningar, snabba leveranser och fraktfritt över 500 kronor. Vi hoppas att du kommer hitta några fina ljus, doftljus eller doftpinnar som faller dig i smaken.

 

 

 

Price's Heritage Lighting Tapers
Heritage Lighting Tapers från Pric...
149,00 kr
Price's Kronljus Silver
En förpackning med 10 kronljus, per...
209,00 kr
Price's Altar Blockljus Höjd 25cm
Blockljus från Price's har en myck...
79,00 kr
Price's Altar Blockljus Höjd 20cm
Blockljus från Price's har en myck...
69,00 kr
Price's Altar Blockljus Höjd 15cm
Blockljus från Price's har en myck...
59,00 kr
Price's Altar Blockljus Höjd 10cm
Blockljus från Price's har en myck...
49,00 kr
Price's Kronljus Vit
En förpackning med 10 kronljus, per...
139,00 kr
Price's Kronljus Svart
Price’s Dining Candles är ele...
89,00 kr
Price's Kronljus Wine Red
Price’s Dining Candles är ele...
89,00 kr
Price's Kronljus White
Price’s Dining Candles är ele...
89,00 kr