Utemöbler/Trädgård

Det bästa med våren och sommaren att kunna vistas utomhus på uteplatsen eller på balkongen. Uteplatsen och balkongen ger ytterligare ett rum och ett lugnt och avkopplande ställe att vistas på. Den här platsen är minst lika viktig som den inomhus och därför vill man skapa en uteplats och balkong som är skön och trevlig att vistas på.

 

Välj snygga och funktionella utemöbler från kända varumärken

 

Trädgårdsmöbler som bord, bänkar och stolar ska självklart vara bekväma och vackra och av den anledningen är det viktigt att välja trädgårdsmöbler som uppfyller dina behov och önskemål. Med en vacker utemöbel och loungemöbler kan du skapa en trevlig grupp av möbler som du gärna sitter kvar i extra länger. Ihop med snygga utomhuskrukor, ljusslingor, kuddar, filtar och textilier, parasoller, mjuka mattor, solcellslampor och vackra trädgårdsdekorationer har du genast skapat en underbar oas. Naturfärgade utemöbler i bambu, vita stolar, svarta bord tillverkade av järn som ger ett maskulint uttryck och ljusgråa bord gjorda i fiberlera. Bord och stolar som går att fälla ihop är idealiska för balkongen. Vill du leka med färg kan du välja en fällstolar och bord i en färgglad kulör.


I denna kategori som ständig fylls med nya spännande designnyheter hittar du utemöbler i en mängd olika stilar, färger, material och prisklasser. Oavsett om du letar efter ett runt bord, ett fyrkantigt bord eller avlångt har vi något som passar just dig. Våra utemöbler finns i olika stilar, modeller och prislägen som passar både till små och stora ytor. Här hittar du kända varumärken som Lene Bjerre, House Doctor och Nordal. Med vår praktiska filtreringsfunktion kan du filtrera efter varumärke, färg och pris för att underlätta att hitta just din favorit. Hos oss handlar du smidigt, tryggt och enkelt online. I vår butik som ständigt är öppen kan du botanisera bland tusentals produkter och handla inredning, belysning och möbler på nätet.

 

 

 

 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet.