Lavanille

Adventsljusstake 7-armad

Julbelysning

Adventsljusstake 7-armad

När första advent närmar sig är det dags att pynta med juldekorationer, ljusstakar, levande ljus, julbelysning och 7-armade adventsljusstakar. Med våra 7-armade elljusstakar skapar du en underbar och trivsam julstämning. Hos oss hittar du hundratals med vackra 7-armade adventsljusstakar i olika stilar som modern, trendig, klassisk, industriell, lantlig eller traditionell design.

Skapa julkänsla i hemmet med en fin adventsljusstake

En adventsljusstake 7-armad är den mest vanligaste och som de flesta har i sina hem till jul. Den 7-armade adventsljusstakens design är oftast pyramidformad men den kan naturligt vis ha en annan form. Under lång tid har det först och främst varit den 7-armade adventsljusstaken med en höjd på cirka 34 och 53 cm som varit den mest populära. Dock har trenden med 7-armade elljusstakar med höjd på över 60 cm och uppåt börjat att dominera. En trend man ser mycket av nu är de trendiga 7-armade adventsljusstakarna med en ren och avskalad design. Serien House designad av Charlotte Falck är en av våra storsäljare och den finns i färgerna vitt, beige och grafitgrått.

Du kan välja mellan många olika material som trä, metall, glas, plast, mässing, koppar och gjutjärn. Var du vill placera din 7-armade elljusstake är upp till dig. Men vanligast är nog i fönstret, på ett sidobord eller på golvet. När du ska välja vilken 7-armad adventsljusstake du vill ha är det faktiskt bara din egen smakriktning som avgör. Det bästa är att välja det som du tycker är mest stilfullt och elegant, så kommer den 7-armade adventsljusstaken att sprida stämning på bästa sätt i ditt hem! Hos La Vanille kan du shoppa julbelysning från kända varumärken som designar högkvalitativa elljusstakar av vackraste slag. Du beställer enkelt och smidigt online och vi erbjuder alltid fri frakt när du handlar över 500 kronor. Vi erbjuder självklart assistans via vår kundservice om du behöver hjälp med val av produkt.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille