Lavanille

Adventsljusstake i gjutjärn

Adventsljusstakar i gjutjärn med vacker design

Adventsljusstake i gjutjärn

Adventsljusstakar skapar den perfekta julkänslan och stämningen i rummet. Hos oss kan du välja mellan många fina varianter alltifrån trendigt, modernt, klassiskt, lekfull design, naturligt skandinavisk, gammeldags, runda och rustika julljusstakar. Flera av adventsljusstakarna i gjutjärn kan du dekorera med fina juldetaljer som exempelvis mossa, kottar, dekorativa ljusmanschetter med små härliga guldkottar, metallhylsor eller söta dekorationsbollar i klassisk röd färg med ett fint sött band. Något som också är snyggt att pynta sin elljusstake med är granris som är en klassisk juldekoration som passar mycket fint tillsammans med svarta adventsljusstakar i gjutjärn.

Handla klassiska adventsljusstakar online från omtyckta designföretag

En populär adventsljusstake i gjutjärn är elljusstaken El-Tupp som är från det svenska varumärket Star Trading. El-Tupp är en klassisk ljusstake med en snygg rustik känsla och LED-lampor. Från Nordal hittar du många snygga ljusstakar i gjutjärn som har ett fint och unik look. Adventsljusstakarna i gjutjärn finns i många olika höjder och design. De är superfina med vita kronljus, vilket blir en fin kontrast till adventsljusstakarnas svarta gjutjärn.

En del elektriska ljusstakar levereras med en transformator medan andra har en vanlig sladd med strömbrytare. Komplettera gärna din elektriska adventsljusstake i gjutjärn med reservlampor som passar till just din elljusstake i gjutjärn.

Genom att ställa fram vackra adventsljusstakar i gjutjärn till jul sätter du din egen fina julprägel på interiören. Kanske vill du ha en viss design eller ljusstyrka?  Hämta julinspiration från populära designföretag som bland annat Star Trading, PR Home, Nordal och House Doctor. Du beställer enkelt och tryggt online och vi leverera ditt paket antingen till ett lokalt postombud eller direkt hem till din dörr med Postnords hemleverans. Vi tillämpar alltid 30 dagars ångerrätt och fri frakt över 500 kr. Vi tar inte ut någon fakturaavgift när du handlar på faktura hos Klarna. Vi hoppas att du kommer hitta en vacker adventsljusstake i gjutjärn som kommer förgylla ditt hem under jul och under många år framöver!

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille