Lavanille

Adventsljusstake mässing

Adventsljusstakar i mängder av olika stilar

Adventsljusstake mässing

Adventsljusstakar är klassiska julprydnader som gör mycket för hemtrevnaden i hemmet. De passar på många olika ställen och sprider ett härligt ljus inomhus och ut mot gatan. Du kan om du har stora fönsterpartier placera en hög adventsljusstake i mässing eller en dekorativ bågformad elljusstake om du har ett mindre fönster. Hos La Vanille hittar du många populära varumärken med högkvalitativ och vacker julbelysning.

Vi har ett stort utbud av adventsljusstakar i traditionell design

Hos oss hittar du elljustakar i flera olika stilar som klassisk, gammeldags, rustik, minimalistisk, modern, trendig och industriell design. Från vårt svenska varumärke PR Home finner du ett brett urval av väldesignade adventsljusstakar i mässing med en rå och tuff formgivning. Serien Raw är en klassisk ljusstake som har funnits i deras sortiment under många år och är en våra bästsäljande adventsljusstakar i mässing. Den passar utmärkt som adventsljusstake och är lika fin året om. Elljustaken har en textilsladd med en praktisk dimmer så att du lätt kan ändra ljusstakens ljusstyrka efter behov.

Hos oss kan du välja mellan elljusstakar i trä, i metall, som drivs av batterier och ljusstakar gjorda i lazercut. Söker du en snygg adventsljusstake i mässing som du vill ha ståendes på golvet tipsar vi om serien Comet som är en golvljusstake som har blivit mångas favorit just till jul. Förutom att adventsljusstaken i mässing är funktionell är den också ett riktigt blickfång. Golvljusstaken säljes utan ljuskällor och du kan gärna ha ljuskällor i olika storlekar för att skapa ett spännande och lekfullt uttryck. I denna kategori hittar du också stora ljusstakar som är avsedda för utomhusbruk med en klassisk och modern design.

Oavsett vad du fastnar för tror vi att du kommer att hitta många spännande adventsljusstakar i mässing i vårt sortiment. Letar du efter en särskild produkt som vi inte har? Kontakta i så fall gärna vår kundtjänst.