Lavanille

Adventsljusstake metall

Adventsljusstakar i en mängd olika material, färger och utföranden

Adventsljusstakar metall

För många är julen den bästa tiden på året. Det är alltid lika roligt att plocka fram alla juldekorationer som adventsljusstakar i metall, julstjärnor och julkransar. När första advent närmar sig är det en fin och härlig stund att tända det första ljuset i ljusstaken. Hos La Vanille har vi samlat de mest populära varumärkena som Star Trading, PR Home, Watt & Veke och många fler.

Beställ högkvalitativa adventsljusstakar online från ledande varumärken

Hos oss hittar du adventsljusstakar i metall i flera olika stilar allt från modernt, trendigt, klassiskt, gammeldags, skandinaviskt och lite råare känsla som den industriella designen. Våra elektriska ljusstakar finns i ett flertal material som exempelvis metall, trä, koppar, mässing, järn och gjutjärn. Idag är all belysning till juletid inte bara något som sprider ett mysigt och stämningsfullt ljus utan också viktiga inredningsdetaljer. Självklart vill man att adventsljusstakarna i metall och julstjärnornas design smälter fint in med hemmet övriga interiör.

Våra adventsljusstakar i metall finns i massor av härliga färgställningar. Här hittar du klassiska färger som mässing, koppar, guld, brons, silver, krom, svart och vit. De elektriska ljusstakarna går att få med dels LED-lampor och dels vanliga lampor med E10, E14 och E27 sockel. Hos La Vanille har du många valmöjligheter. I vårt sortiment av julbelysning hittar du alltid de senaste trenderna och nyheterna från belysningsföretag.

Eftersom du kommer att ha din adventsljusstake metall under lång tid framöver är det viktigt att satsa på bra kvalitet och en design som håller över tiden. Vi erbjuder många olika i denna kategori allt från höga ljusstakar på upp till 90 cm, vilket är jättesnyggt om du har stora och breda fönster. Du hittar givetvis även medelstora som små adventsljusstakar i metall. När du handlar av oss har du alltid fri frakt över 500 kronor och snabba leveranser. Naturligtvis har också 30 dagars ångerrätt och vi tar inte ut någon extra avgift när du handlar med faktura hos Klarna.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille