Lavanille

Adventsljusstake silver

Sätt stilen och skapa julkänsla med snygga adventsljusstakar

Adventsljusstake silver

Redan i mitten av november kanske du redan börjat plocka fram dina juldekorationer och julbelysning. Oavsett om du trivs med klassiska adventsljusstakar i silver eller tycker om elljusstakar i metall med en industriell stil eller elljustakar i naturmaterial kommer du att hitta det hos oss. Dessa elljusstakar är båda säkra kort och eleganta och gör sig perfekt i den skandinaviska inredningsstilen.

Sätt stilen i hemmet till jul med vackra adventsljusstakar

Vill du ta ut svängarna än mer föreslår vi att du kikar på Milano som är en modern adventsljusstake silver med blank finish som är försedd med svarta lamphållare och synliga kablar, som ger adventsljusstaken i silver en modern touch. Elljusstaken har plats för sju LED-lampor och du kan lätt förändra elljustakens utseende beroende på vilken ljuskälla du väljer. Ett ytterligare tips är adventsljusstaken i silver från Star Trading med de unika detaljerna kring dess ljushållare och böljande armar. En elegant adventsljusstake i silver som välkomnar julen med stil och sätter den rätta julkänslan. Hos oss hittar du också massor av praktiska reservlampor till dina elljusstakar som är bra att köpa till så att du alltid har några extra om du skulle behöva.

Vill du smycka din elljusstake i silver lite extra kan vi erbjuda många fina ljusmanschetter som exempelvis små härliga guldkottar och söta dekorationsbollar i klassisk röd färg. Elljusstakar passar lika bra i ett fönster, på ett sidobord eller på golvet. Skall du placera adventsljusstaken i silver där du inte har tillgång till elektricitet erbjuder vi ljusstakar som drivs med batterier.

Hos oss hittar du högkvalitativa adventsljusstakar i silver från populära designföretag som Watt & Veke, Star Trading, PR Home med flera. Hos oss handlar du prisvärd och vacker julbelysning enkelt och smidigt online. Denna kategori utökas ständigt med de senaste nyheterna och vi utökar våra varumärken kontinuerligt för att kunna erbjuda dig ett intressant och spännande utbud.  

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille