Lavanille

Bordslampa blå

Förnya ditt hem med snygga bordslampor

Bordslampa blå

Blått är en underbar och vacker färg som skapar harmoni och som passar i alla inredningar. Det är en färgnyans som är tidlös och som är mycket vacker tillsammans med jordnära och ljusa kulörer. Blått finns i många olika nyanser alltifrån djupblå, klarblå, denimblå, retroblå till ljusa blå färgtoner. Vill du ha en blå bordslampa i glas, i metall, i keramik eller i mässing så garanterar vi att du kan hitta vad du söker. Hos oss hittar du ett stort utbud av blåa bordslampor i olika storlekar, material och utföranden.

I sitt hem behöver man komplettera allmänbelysning med vackra ljuspunkter. Med vacker punktbelysning skapar man ett ombonat och stämningsfullt rum. I ett vardagsrum är det fint att placera en blå bordslampa på en byrå. Det är snyggt att matcha lampan med olika detaljer, gärna i silver, som är en kall färg och som passar perfekt till blått. Vill du hellre ha en varmare färgton i rummet ska du matcha blått med mässing, som är en jättesnygg kombination. I vårt lampsortiment hittar du många intressanta märken allt ifrån svenska till utländska. Vi förnyar hela tiden vårt sortiment och kompletterar med nya spännande varumärken kontinuerligt. Nya varumärken hos oss är Watt &Veke som har ett spännande utbud av blå bordslampor. Några populära armaturer i den kategorin är Albin och Alberta, som båda är gjorda i glas. Lampor som du kan ha i många år framöver och som passar i alla inredningar. Blåa designerbordslampor hittar också hos vår andra varumärken i en mängd olika stilar och utföranden.

Uppdatera ditt hem med stilrena och tidlösa bordslampor

När du handlar av oss erbjuder vi fraktfritt över 500 kronor och 30 dagars öppet köp. Vi erbjuder belysning till alla hemmets rum och miljöer. Hos oss handlar du bordslampor snabbt, enkelt och smidigt. När du handlar av oss skall det vara enkelt att hitta det du söker. Därför har vi en valt en lätt filtreringsfunktion som gör det lätt att hitta den bordslampa du söker. Hittar du inte det du söker i filtreringsfunktionen kan du testa sökrutan som finns högst upp på hemsidan. Där skriver du ditt sökord och klickar sedan på Sök. Skulle vi mot förmodan inte ha den lampmodell du söker efter, tveka inte att kontakta vår kundservice så kan vi alltid försöka beställa hem lampan. Hos La Vanille handlar du alltid prisvärd kvalitetsbelysning.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille