Lavanille

Bordslampa Glas

Inspireras av våra bordslampor i glas

Bordslampa glas

Oavsett vilket rum du ska göra möblera och inreda är ljussättningen det man ska lägga mest tid på. Ett normalstort rum behöver både taklampor, golvlampor och punktbelysning i form av vackra bordslampor i glas. Lampor är en viktig detalj för att rummet ska kännas komplett, funktionellt, ombonat och hemtrevligt. Vi har ett stort utbud av bordsarmaturer i glas som dels går att dimra, dels är riktbara, dels har LED-belysning. Med LED-lampor spar du mycket energi och pengar, då livslängden är mycket lång.

En bordslampa vit glas är lättplacerade och kan lätt flyttas runt i rummet. En bordslampa glas lyser upp ett tomt fönster och ett mörkt hörn och blir ett vackert inslag till interiören. En skänk med en belysning i genomskinligt klart glas för mysbelysning samt några tända antikljus kompletterar övriga lampor på ett underbart fint sätt. Placera gärna flera bordslampor i glas i olika höjder och med olika ljusnivåer för att skapa en varm och ombonad känsla. Du kan alltid anpassa ljuset efter säsong. På vintern behöver man lysa upp lite extra och under sommarmånaderna behövs inte lika mycket ljus. En härlig designerbordslampa är Magic från det Göteborgsbaserade företaget By On. Den är gjord helt i silverfärgat glas med en bordsfot i svart trä. Denna armatur är idealisk i ett fönster, i en bokhylla, eller på ett litet bord då höjden endast är 26 cm.

Bordslampor i glas skapar en härlig känsla av rymd

Bordslampa i glas finns i många olika varianter som klart glas, färgat glas, opalvitt glas, glas med linjer och bubbligt glas. Hos oss hittar du hembelysning till vardagsrummet, sovrummet, köket, badrummet, hallen och kontoret. För att du lätt ska kunna hitta den perfekta bordslampan i glas kan du ta hjälp av vår smarta filtreringsfunktion där du kan söka efter varumärke, pris och färg. I vårt stora sortiment av hembelysning hittar du populära bordslampor från både små som stora lampleverantörer. Under rubriken varumärken har vi samlat samtliga leverantörer vi samarbetar med. Vårt utbud utökas fortlöpande så ta gärna en titt med jämna mellanrum för att upptäcka nya intressanta märken. Hos oss kan du botanisera bland klassiska och moderna bordslampor i glas.  Kvalitetslampor som du ska kunna ha livet ut och som är både praktiska och vackra och som passar till hemmets alla rum. Vi erbjuder också en lampfot glas i olika stilar, färger och prisnivåer. I denna kategori hittar du spännande former och design från varumärken som Globen Lighting, Watt & Veke, Aneta Belysning, PR Home, Belid, House Doctor och många fler. 

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille