Lavanille

Bordslampa guld

En bordslampa i guld bidrar till en lyxig och elegant look i rummet

Bordslampa guld

Söker du efter vacker belysning till hemmet eller kontoret? Då kan vi lova att du har kommit rätt. Bordsarmaturer är idealiska när vi dels behöver stämningsljus i ett mörkt hörn, bra arbetsljus, dels mysbelysning i ett fönster. Hos La Vanille hittar du ett stort urval av dekorativa lampor, funktionella skrivbordslampor, klassiska lampfötter och bordslampor i guld. Vi har designbordslampor och ställbara arbetslampor i alla prislägen, material, storlekar och färger. Stående lampor är perfekt att använda som komplement till den övriga allmänbelysningen i hemmet. Guld är en vacker färg som alltid är lika snygg och elegant. En bordslampa guld förgyller rummet och blir ett vackert blickfång i rummet. Guldfärgade ljuskällor skapar både värme och trivsel och bidrar till en exklusiv touch till hemmet. Låt din personlighet speglas när du iscensätter din interiör med lugnande, intimt, hemtrevlig eller fängslande belysning.

Funktionella och väldesignade läslampor

Våra produkter finns i en mängd olika material som glas, metall, keramik, marmor, betong, trä, järn och aluminium. Vi rekommenderar att du använde en dimmer till alla lampor. Det är även viktigt att välja en ljuskälla med rätt ljustemperatur, som du gillar. Ljustemperatur mäts i lumen och talar om hur stort det totala flödet av ljus är från en lampa. Det gör en stor skillnad om man väljer ett varmt eller kallt ljus till rummet. Från Globen Lighting hittar du Drops som är en exklusiv bordslampa i guld med en vacker formad glaskupa. Från samma märke hittar du serien Ray som är en vacker, grafisk och funktionell bordsarmatur i metall med varm mässingsfinish. En vacker guldig bordslampa är Savoy lampa med ett fint opalfärgat glas med trendig design.

Med rätt bordslampa skapar du den perfekta stämningen 

I vårt stora utbud hittar du även snygga lampfötter i som du lätt kan ändra utseende på genom att byta lampskärm. Det är ett smart sätt att emellanåt förnya sin inredning. Från PR Home hittar du en mängd snygga lampfötter och lampskärmar med fina detaljer som du lätt kan kombinera med varandra. En guld bordslampa som står på ett vackert sidobord i en hall är en fin detalj att mötas av när man går in i huset eller lägenheten. I ett sovrum är det fint att bryta av en ljus eller mörk inredning med bordslampor i guld för att skapa en härlig och effektfull känsla. Det är också trevlig att ställa en vacker ljuskälla i ett fönster för att både skapa en stämningsfull belysning inomhus såväl som utomhus. Oberoende av om du har en modern stil, minimalistisk stil, skandinavisk stil, retrostil eller bohemisk stil som är vi säkra på att du kommer hitta en armatur som du tycker om. Välkommen att botanisera bland våra bordsarmaturer i guld och hitta just dina favoriter. Du handlar de smidigt och enkelt online.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille