Lavanille

Bordslampa koppar

Lampor i koppar skapar atmosfär i rummet

Bordslampa koppar

Vackra och dekorativa bordslampor gör rummet mycket trevligare och ger nytt liv till din inredning. Bordslampor är betydelsefulla detaljer för att lyckas med att skapa en fin dröminredning. De är inte enbart ljuskällor, utan även snygga detaljer som kommer att sätta en fin prägel till rummet.

Bordslampor i koppar skapar värme och atmosfär i rummet

Skulle du endast fokusera på allmänbelysning i ett rum som takbelysning känns rummet genast opersonligt och mörkt. Men genom att mixa med andra lampor såsom golvlampor, fönsterlampor och bordslampor få du en mycket härligare känsla och upplevelse. I mörka hörn är det snyggt med kopparfärgade bordslampor eller med små bordslampor i olika höjder. Kopparfärgen skapar värme i rummet och är både klassiskt och elegant.

Länge har koppar varit en trendig och populär färg på lampor, inredningsdetaljer och möbler. Färgen är här för att stanna i inredningsvärlden och vi ser det även mycket på belysningsfronten. Vi har många snygga kopparfärgade bordslampor med industrilook från bland annat House Doctor, Belid och PR Home.

Det är lätt att förändra ett rum genom att byta ut vissa delar av sin inredning i ett rum. Genom att byta ut en bordslampa i metall till en annan färg som exempelvis koppar och sedan byta ut soffans kuddar och gardiner har man enkelt förändrat rummet. Bordslampor i koppar är ofta fina tillsammans med andra detaljer i koppar, som ljusstakar, lyktor, skålar och liknande koppardetaljer. En bordslampa koppar kan även mixas med andra fina material. Hos La Vanille hittar du många bordslampor koppar i olika utföranden, storlekar och former. 

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille