Lavanille

Bordslampa marmor

Lampor i marmor blir ett fint inslag i inredningen

Bordslampa marmor

Marmor är en vacker natursten som är ett fint inslag i interiören. Marmor gör sig mycket bra i olika inredningsdetaljer som ljusstakar, lyktor, soffbord och lampor. En bordslampa marmor är en fin inredningsdetalj som ger en elegant och ombonad känsla i rummet.

Du behöver minst fem belysningspunkter i ett rum även om rummet är av mindre storlek. I vårt utbud hittar du stilrena och tidlösa bordslampor i marmor från välkända varumärken som Globen Lighting, PR Home, Watt & Veke, House Doctor och många fler. Här finner du bordslampor i vit, grön, svart och grå marmor. Många av lamporna har fina dekorativa detaljer i färgerna mässing och silver.

I denna kategori hittar du den omtyckta bordsarmaturen Box, som är en elegant bordslampa i marmor med rena och enkla linjer. Bordslampans bas är av marmor och skärmen är gjord i lackerad metall med fina detaljer. Denna modell passar utmärkt som stämningsbelysning och du kan lätt handla den via vår hemsida. Här finner du även snygga lampfötter som du lätt kan matcha med en snygg ljuskälla.

Du kan lätt hitta en bordslampa i marmor genom vår praktiska filtreringsfunktion där du kan välja varumärke, färg och pris. Hittar du inte den lampa du söker är du välkommen att kontakt vår kundtjänst så hjälper vi dig. La Vanille erbjuder ett urval av förstklassiga vackra bordslampor i marmor som pryder sin plats även när du inte använder dem.

Hoppas att du hittar det du söker här hos oss på lavanille.com!

/Yvonne på La Vanille