Lavanille

​Bordslampa metall

Bordslampor i metall med snygg design

Bordslampa metall

Bra belysning får ett dystert och halvmörkt rum att bli mysigt och trevligt. Snygga armaturer skapar en härlig stämning och upplevelse i rummet. Med punktvis belysning skapar du atmosfär och känsla i interiören. Bordslampor i metall får hemmet att se modernt ut och perfekt där du vill ha bra ljus för läsning eller en skön vrå för avslappning

Bordslampor i metall finns i många olika stilar, färger, utföranden, prisklasser och modeller. Många bordslampor finns i blank metall eller matt metall. Många av våra bordsarmaturer är försedda med praktiska funktioner såsom dimmer och ställbara arbetslampor.

Bordslampor i metall ger en modern touch till inredningen

Dessa bordslampor är framför allt lämpade som läslampor i ett arbetsrum eller i ett sovrum. Från vårt svenska varumärke Belid hittar du en mängd bordslampor i metall som är både snygga och funktionella på en och samma gång. Från Globen Lighting finner du bordslampor med fina detaljer. Här kan du lätt hitta en bordslampa metall med dekorativa detaljer i glas och trä. Armaturer i metall med industriell stil har armaturerna Columbus och Notice från PR Home. 

Botanisera bland vårt stora utbud av belysning som passar såväl till hemmet som till kontoret. Vi hoppas att du kan hitta en bordslampa i metall till ditt hem som du kan ha länge och som skapar den perfekta stämningen i rummet.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille