Lavanille

Bordslampa Silver

En silverfärgad bordslampa går aldrig ur modet och passar i alla inredningar

Bordslampa silver

Med rätt ljussättning kan du framhäva hemmets alla rum på bästa sätt och belysa hemmets mörka hörn. I denna kategori har vi samlat alla våra fina silverfärgade bordslampor. Här kan du lätt hitta bordsarmaturer i en mängd olika utföranden, storlekar, modeller och priser. Letar du efter en rund liten eller en hög elegant lampa garanterar vi att du kommer att hitta det du söker. Vi erbjuder lampor i klassiska och tidlösa modeller från varumärken som Belid, Aneta Belysning och PR Home. En stilfull bordslampa silver går aldrig ur modet och passar i alla inredningar och möblemang. Trendiga och moderiktiga lampor hittar du från exempelvis leverantörer som Nordal, House Doctor och Madame Stoltz.

Ändamålsenliga bordslampor som är vackra och dekorativa på en och samma gång 

Genom att komplettera rummets belysning med rätt belysning skapar du ett diskret och mysigt ljus. Smålampornas milda ljus ger en lugnande rofylld stämning till ditt hem. Kombinera sedan med golv- och taklampor för att skapa den ljusinteriör du vill ha. Till sovrummet är det snyggt att välja silverfärgade bordslampor till nattduksborden för att skapa en härlig effekt. En bordsarmatur i silver eller en lampfot med en fin matchande lampskärm antingen enfärgad eller mönstrad är också mycket snyggt och dekorativt. I vardagsrummet går det fint att placera ut armaturer i olika höjder och storlekar för att skapa en härlig rymd och dynamik. I en bokhylla eller på en fönsterbräda är det fint med små armaturer som sprider ett dämpat och stämningsfullt ljus. Till hallen som är det första rum man kommer in i är det värt att satsa på exklusiva och eleganta ljuskällor. Har du ett snyggt sidobord är det effektfullt att ställa en vacker ljuskälla på varsin sida. Det ger rummet en fin karaktär och blir en fin iögonfallande detalj. Till det ändamålet rekommenderar vi Lofty Slim som är en hög lampfot i metallfinish med ett orientaliskt uttryck. Går din hall i mörka färger rekommenderar vi belysning i ljusa färger såsom exempelvis silver och vitt. Har du en stor spegel i hallen är det fint att hänga en dekorativ ljusslinga runt den som ett komplement till de silverfärgade bordslamporna och övrig belysning.

Vi erbjuder ett stort urval av ljuskällor som passar till hemmets alla rum och behov. Välj bland kvalitetslampor från etablerade och populära varumärken. Till sin bordsarmatur är det viktigt att välja rätt ljuskälla. Vi rekommenderar att välja en LED-ljuskälla för hembelysning. Gemensamt för dessa ljuskällor är att de har en mycket lång livslängd, låg energiförbrukning och avger väldigt lite värme. Hos oss hittar du alla varianter allt från päronlampor, klotlampor, spotlights, ljuskällor med inbyggda funktioner och dekorationslampor. Vi erbjuder även ljuskällor med olika tekniska beskaffenheter som förenklar hemmets belysning. Du kan exempelvis välja en LED-lampa med en ljus och rörelsesensor som tänds och släcks när du vill. Vill du ha en ljuskälla som går att dimra finns det många olika varianter. Vi föreslår en tre stegs dimfunktion där du kan ställa in när den ska dimras. Detta gör du genom ett enkelt klick på strömbrytaren och då dimras lampan i tre olika steg, utmärkt där vanlig dimmer saknas. Välkommen att inreda ditt hem med vacker och dekorativ inomhusbelysning från populära och kända varumärken.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille