Lavanille

Bordslampa trä

Inspireras av fina bordslampor i trä

Bordslampa Trä

Med hjälp av en snygg bordslampa i trä skapar du en ombonad och härlig känsla i rummet. Trä och rotting syns alltmer i lampor, möbler och inredningsdetaljer och tillför värme och trivsel till rummet. Vår förhoppning är att du hittar en bordslampa i trä som sprider ett stämningsfullt ljus och som både är stilfull och elegant på en och samma gång. Vi erbjuder lampor i skandinavisk design, klassisk stil, industriell stil och minimalistisk stil.

I vårt belysningssortiment hittar du ett stort utbud av bordslampor i trä. Vi har lampor i svarvat trä, rotting, mangoträ, mörkt trä och ljust trä i nordiskt ljusa färger. Genom att ta in trä i interiören mjukar man upp och skapar en flott och elegant känsla. Trä kan med fördel kombineras med många andra material som metall, opalglas eller med textil. En lampa i exempelvis mangoträ tillför en exotisk och trendig känsla i rummet. En snygg designerbordslamp i mangoträ är Ball som är designat av det danska märket Nordal. Den har en fot i trä och glaset går om man vill ta bort om så önskas.

Med snygga bordslampor skapar du en trivsam inredning

Söker du en trevlig bordslampa till barnrummet är produkten Kil. Den har en stilren och modern träram med en lamphållare i metall. Produkten är snygg med en stor och vacker LED-ljuskälla. Kil är från Star Trading och passar också bra i ett vardagsrum eller i en hall. En lampfot i trä med en vacker klassisk lampskärm antingen i enfärgat linnetyg eller en färggrann sammetsskärm skapar en hemtrevlig atmosfär i rummet. Det fungerar också fint att enbart ha en stor dekorativ ljuskälla till lampfoten för att skapa en modern och trendig look. En vacker lampa som passar i de flesta hus är Lodge från PR Home, som är en vit lampfot i trä med vacker vit lasyr och påminner om en antik pjäs. Bordslampan Vinda är en stilfull lampa med en stomme i trä och med en glaskupa som sprider ett underbart ljus. Den och många andra bordsarmaturer kan du enkelt handla i vår webbutik till ett bra pris. Hos oss kan på lavanille.com hittar du ett stort och varierat utbud av bordslampor i trä, till förmånliga priser och med en mycket bra kvalitet. Välkommen att utforska vårt stora belysningssortiment och vi hoppas att du hittar en bordslampa i trä.